Másnál is késik az OnlineÁllás.com-nál a számla?
Figyelt kérdés
Nem kaptam még meg a “bérpapírom” eddig mindig időben jött, most lenne az első utalásom!2021. febr. 16. 08:46
1/10 anonim válasza:
Nem mintha számítana, mert az nem éppen hivatalos "számla" vagy "bérpapír".
2/10 A kérdező kommentje:
Tudom jól, nem is azért kérdezem! Csak azért számít, mert most értem el a minimumot, és szeretném látni, de köszönöm a válaszod!
2021. febr. 16. 08:57
3/10 alexcosta válasza:
Szia! Nekem megjön a bérpapírt és bele írva,hogy át lesz utalva majd SEPA bank átutalással,de ez csak szombatig lesz kifizetve. Azóta megjött a bérpapír?
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, megjött már! :) nekem is az van írva, és ez azt jelenti, hogy szombaton utalnak?
2021. febr. 16. 21:13
5/10 alexcosta válasza:
Nem az,hogy szombaton utalnak,hanem szombatig kell nekik elküldeni.
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben és azt tudod, hogy nagyjából mikor mikor szoktak utalni? :)
2021. febr. 17. 07:45
7/10 anonim válasza:
ez az online állás valóban működik?:O tudnátok nekem mesélni róla? mit kell csinálni, mennyi időt vesz el, hogy s miként van ez az egész? nagyon kíváncsi vagyok
itt folyton csak a savazás megy az efféle munkákra
8/10 anonim válasza:
Én is csak savazni tudom. Hajnal 1-2-ig szoktam fent lenni, mert este "jobb" a forgalom. Emiatt 9 óra körül kelek, onnantól végig fent vagyok, csak addig szakítom meg a munkát, amíg elvégzem a háztartással kapcsolatos dolgokat. És mostanában így sikerül max!! 70-80 üzenetet írni egy nap. Szánalmas. 2 hét alatt 15.000 ft-ot kapartam össze. 😑
9/10 A kérdező kommentje:
Régebben többet sikerült írnod?
2021. febr. 22. 15:47
10/10 anonim válasza:
Igen, általában 1000+ üzenet volt, amit belőttem heti célnak, ami 35 ezer ft körül van, mióta felment az euro. 140 ezer egy hónapban elég jó, ha azt nézed, hogy otthon ülsz és pötyögsz. De ami most megy... 50 ezernek örülnék egy hónap alatt. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!