11/22 Nemzeti konzervatív válasza:
Hagyományőrző egyesületnek. Az egyházak meg éljenek a híveikből, nekik nem adok.
12/22 anonim válasza:
Így van. Egyháznak én sem adnék egy fillért sem, úgyhogy az megy a nemzeti tehetségalapba.
13/22 anonim válasza:
Állatmenhelyeknek szoktam adni, az egyháziról nem szoktam rendelkezni.
14/22 anonim válasza:
Nem adózom, mégis kaptam értesítést, hogy nyilatkozzak az 1%-omról. Kinek adjak 0 Ft-ot?
15/22 anonim válasza:
Én a Lánglovagoknak adom mindig:
17/22 anonim válasza:
Én minden évben az Azonosságtudat alapítványnak szoktam adni, ezzel is támogatom a sokéves munkájukat. Az egyházit pedig a Metafizikai Hagyomány Centrumának szoktam adni. Ezeken a helyeken tuti jó helyen van a pénzem.
18/22 anonim válasza:
A közeli menhelynek szoktam adni. Egyháznak nem adom semmit, a világ legkárosabb dolgának tartom a vallást. Megy állambácsinak inkább.
19/22 anonim válasza:
Az első 1%-ot a Wikimedia alapítványnak szoktam felajánlani, akik a Wikipédiát üzemeltetik. A Wikipédia annyi infót szolgáltatott és annyi mindenben segített nekem az évek alatt, hogy szeretném ezt viszonozni. Az egyházi 1% felajánlásánál a Nemzeti TehetségProgram-ot szoktam megjelölni, ami nem egy egyház, hanem egy kiemelt költségvetési irányzat és tehetséges fiatalok tanulmányait, ösztöndíj programokat támogat. A fentiekből kikövetkeztethető, hogy az oktatás, tudás terjesztésének híve vagyok.
20/22 Bsxy válasza:
Én a Bátyai polgárőröknek, az egyházit a Magyar Katolikus Egyháznak mert karácsonykor, húsvétkor, mindig hoznak nekünk csomagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!