Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Osztrak erste kartyaval...

Osztrak erste kartyaval fizetek Magyarországon és sokat levon,miert?

Figyelt kérdés

Erstes osztrak kartyaval ha fizetek Magyarorszagon akkor levon eltalában 1.10€-t. Ezt csak most vettem eszre a konyvelesben. Pl 6,69€-t vont le ,mikor forintban 2233Ft lett volna. Valtasi arfolyam 401. 2233:401= 5,56€ lenne

És ezt írja a kártyám a vasarlas utan: POS 2233,00 HUF K1 09.02. 08:51

HBJ INGATLANHASZNOS.T. HEGYESHALOM 9222 348

SPESEN: 1,13 KURS: 401,7266 VOM:07.02.2025 ECB:+0,95

Gondolom a Spesen(költést) rakja hozzá, de miert ? Ez teljesen jogos?

Tudtam h nem eri meg az osztrak kartyaval otthon fizetni de nem ennyire szamitottam. Es minden fizetesemhez ezt az osszeget hozza adja.

tegnap 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert drága a bankod azért, legközelebb olvasd el amit aláirsz...
tegnap 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Osztrak bankoknal divat ez a spesen (jutalek), ha devizat valt. Bank Austrianal is. Fejemet fogtam mikor eloszor meglattam es akarmilyen keveset koltesz, ezt mindig rateszi fixen. Meg a hiresen lehuzos otp sem jatsza ezt. Haza kell utalnod es ugy fizetni magyar kartyaval.

Osztrak kartya ezt jatssza itthon es a cseheknel is.

tegnap 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Igy van akarmilyen keveset.. 310forintos kavéért 750forintot fizettem így es . Megprobaltam visszateritest kerni a george alkalmazason belul de nem hiszem hogy elfogadják

Akkor visen keresztül kuldjek mindig a magyar kartyamra ? Es ugy akk jo lesz?

tegnap 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Aham, Wiseon hazautalod és Forintkártyával fizetsz.
tegnap 16:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget :)

Esetleg abban van tapasztalatod ha kesobb lakas hitelt szeretnek felvenni Magyarorszagi hazra akkor inkabb az a jo ha magyar kartyara kapom a fizut?

tegnap 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
A kártya (számla), ahova érkezik az mindegy. Nem ezt kell igazolni, hanem a külföldi munkaviszonyt. Olyan bankot kell keresni, aki így is hitelez. :)
tegnap 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi koszi :)
tegnap 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!