1/22 anonim válasza:
Én minden évben a kórház gyermekosztályának, vérellátónak, ilyesminek adtam. Aztán pár éve a saját egyesületünk is jogosult lett 1%-ot befogadni, azóta magunknak adom.
2/22 anonim válasza:
A gyerekeim gimnáziumi alapítványának.
3/22 anonim válasza:
A sinosz-nak szoktam
Az egyhazit meg mindig annak aminek a legmenobb neve van, a tavaly a "feny lovagjai..." valaminek adtam
4/22 anonim válasza:
3: bajosan adtad te ilyennek, ugyanis nem szerepel az 1%-os listán még hasonló nevű sem.... Tán 30 elismert egyház van összesen, akik jogosultak az 1%-ra.
5/22 anonim válasza:
Nem tudom milyen oldalt linkeltel de en a hivatalos 1+1 szazalekos oldalon lattam ilyent. Ha nem hiszed nezd meg magad
6/22 anonim válasza:
A sima 1% alatt lehet, hogy ott volt - de az egyházi alatt KIZÁRT!
7/22 anonim válasza:
Menj fel az oldalra es nezd keg hogy van ilyen, most neztem meg
8/22 anonim válasza:
Linkeld! Ha megnézted, akkor ott van a böngésződben az előzményeknél....
9/22 anonim válasza:
A gyerekem bölcsijének.
Az egyházit random szoktam én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!