Bitcoin-ból származott jövedelmet bevalljátok?
Igen.
De ez is milyen beteg gondolat mar alapbol a kerdesfelteves is....
Ennyi erovel feltehetned ugy is, hogy csaltok adót a bitcoinnal?
Be. Adocsalasnal mar 100.000 forintra tobb ev borton jar. Es ne hidd hogy a nav nem tud utanajarni, mindent latnak ami a bankrendszeren belul tortenik. Amugy meg 5-6 evre visszamenoleg is tudnak buntetni.
Nem mondom 100 millios tetelnel faj az a 26.x szazalek ado, meg akar 10 nel is, de adott orszagban adott torvenyek szerint kell elni
Én addig nem szeretnék profitot realizálni, amíg nem lesz kedvezményesebb adózási feltétel. Erre egy olyan áthidaló megoldást találtam ki, hogy USDC-re teszem át az adott tokent, amikor fiat-ba váltanám, aztán abból vásárolok újra a tőzsdén. Amúgy az elmúlt évben kb 2%-ot esett az adózási kötelezettség, szóval néhány éven belül szerintem reálisan elérhetünk oda, hogy csak 15-20%-ot kell majd adózni, ami nekem már simán beleférne.
Ha most szeretnéd leadózni, akkor itt vannak a részletek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!