Lányok akinek műszempillája van, ti bevalljátok mindenkinek, hogy műk a pilláitok vagy letagadjátok?
Èn is szeretnèm megcsináltatni, de szerintem elèg nagy váltás a semmi, pici szempilláimhoz kèpest.
Ti nem szègyenlitek, hogy mű?
Bár nem igazán az hiszen alatta a sajátod van..
A barátom megtiltotta, hogy szempillaspirálozzak, mert szörnyű.. Igazi panda szemem lesz tőle nap vègère ès csomós szempillák, csúnya.
Hello!!! A barátod megtiltotta? Gazdi nem engedi?
Dobd a csávót és spirálozz.
Köszönöm rendesek vagytok:)
Haha :D jó de igaza van a barátomnak:)))
Imádom kihúzni szemceruzával a szemem alatt ès a nap vègère elmosódik :/ Ès bemegy a szemem sarkába, mert kicsit olyan csík szemem van:D:D:D meg a szemem alatt is olyan lesz. Pedig miss sporty szem cerkát használok. Szempillaspirálból pedig már szinte minden fajtát próbáltam. Keveset teszek a szememre mèg is összeragad ès pereg arról is a festèk ès csúnya.
Èn azon a hagyományos 3D műszempillán gondolkoztam. Tudjátok az az egy szálra egy szál.
Egy barátnőmnek az van, ő nem sminkeli magát mellette kicsit sem. De neki gyönyörűen áll. Alapból csodaszèp csaj.:) Barátom azt hitte, hogy neki az nem műszempilla, úgyhogy szerintem ezt a fiúk nem veszik èszre. Csak mi lányok szúrjuk ki rögtön.
Èn csinálnám magamnak szívesen, de elèg bèna vagyok ès egy másik barátnőm szokott ilyen sorosat ragasztani fel magának:D ès ha siet reggel nèha úgy sikerül neki, hogy látszik,hogy fentebb ragasztotta a sort a sajátjánál ès na az ciki:( 300ft-ert veszi a 100-asban:D
Igen tudom èn is drágálom:/
Ha meg is megcsinaltatnam nekem nem kellenènek olyan óriási pillák, amik szinte felèrnek a szemöldökömig. Mert az csúnya, sem az a sűrű ahhh az a mások amitől frászt kapok. Amikor csak egy nagy fekete pötty a szeme a lánynak. Èn ilyen laza, nem olyan sűrű, szèpen felfelè ívelő pillákat szeretnèk, termèszetes hatással.
Nincs mit tagadni rajta,.mert a hülye is látja, hogy nem igazi.
Gagyi miss sporty helyett meg vegyél minőségi sminket, az nem kenődik el.
Szia! En is nagyon szerettem volna sok ideje,szerintem praktikus es nagyon szep!Osztalytarsam ajanlotta es lattam is a szempillajan hogy ugyesen dolgozik a lany,akihez jar,igy elmentem hozza.A legtermeszetesebb pillakat kaptam(1D-t).Azonnal sok embernek feltunt,dicsertek.Egyaltalan nem tagadom!
Ne hagyd hogy a baratod megmondja hogy mit csinalj!Vegyel egy jobb minosegu szempillaspiralt es hidd el,nem fognak becsomosodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!