Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok akinek műszempillája...

Lányok akinek műszempillája van, ti bevalljátok mindenkinek, hogy műk a pilláitok vagy letagadjátok?

Figyelt kérdés

Èn is szeretnèm megcsináltatni, de szerintem elèg nagy váltás a semmi, pici szempilláimhoz kèpest.

Ti nem szègyenlitek, hogy mű?

Bár nem igazán az hiszen alatta a sajátod van..

A barátom megtiltotta, hogy szempillaspirálozzak, mert szörnyű.. Igazi panda szemem lesz tőle nap vègère ès csomós szempillák, csúnya.

2016. ápr. 24. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél normális minőségű szempillaspirált, az nem mosódik el, és nem csomósodik.
2016. ápr. 24. 14:48
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
jaj nekem halálom mikor látok egy csajt és semmi smink rajta de méteres műszempillák állnak ki a fejéből... annyira látszik, hogy mű... én soros szempillát szoktam felragasztani (amin amúgy szintén látni, hogy mű) de én hozzászoktam sminkelni és nem ilyen hatalmas, dús szempillákat veszek, hanem szép, természetes hatásúakat. lányok szokták megkérdezni, hogy ez műszempilla? és akkor mondom, hogy igen. a fiúk észre sem veszik, csak anynit mondanak, hogy "milyen szép szemed van" vagy "milyen jól vagy kisminkelve". fodrászkellékesben szoktam venni 700 ftért és sokáig jó... ha rám hallgatsz ne csináltass ilyen 3D-set mert állandóan tölteni kell és nagyon drága meg csúnya ha elkezd hullani. inkáb tanulj meg rendesen sminkelni, egy szempilla göndörítő és egy jó szempillaspirál csodákra képes.
2016. ápr. 24. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Hello!!! A barátod megtiltotta? Gazdi nem engedi?

Dobd a csávót és spirálozz.

2016. ápr. 24. 15:15
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm rendesek vagytok:)

Haha :D jó de igaza van a barátomnak:)))

Imádom kihúzni szemceruzával a szemem alatt ès a nap vègère elmosódik :/ Ès bemegy a szemem sarkába, mert kicsit olyan csík szemem van:D:D:D meg a szemem alatt is olyan lesz. Pedig miss sporty szem cerkát használok. Szempillaspirálból pedig már szinte minden fajtát próbáltam. Keveset teszek a szememre mèg is összeragad ès pereg arról is a festèk ès csúnya.

Èn azon a hagyományos 3D műszempillán gondolkoztam. Tudjátok az az egy szálra egy szál.

Egy barátnőmnek az van, ő nem sminkeli magát mellette kicsit sem. De neki gyönyörűen áll. Alapból csodaszèp csaj.:) Barátom azt hitte, hogy neki az nem műszempilla, úgyhogy szerintem ezt a fiúk nem veszik èszre. Csak mi lányok szúrjuk ki rögtön.

Èn csinálnám magamnak szívesen, de elèg bèna vagyok ès egy másik barátnőm szokott ilyen sorosat ragasztani fel magának:D ès ha siet reggel nèha úgy sikerül neki, hogy látszik,hogy fentebb ragasztotta a sort a sajátjánál ès na az ciki:( 300ft-ert veszi a 100-asban:D

Igen tudom èn is drágálom:/

Ha meg is megcsinaltatnam nekem nem kellenènek olyan óriási pillák, amik szinte felèrnek a szemöldökömig. Mert az csúnya, sem az a sűrű ahhh az a mások amitől frászt kapok. Amikor csak egy nagy fekete pötty a szeme a lánynak. Èn ilyen laza, nem olyan sűrű, szèpen felfelè ívelő pillákat szeretnèk, termèszetes hatással.

2016. ápr. 24. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Majd tök szép lesz a látleleten, mikor agyonver ez a bvzi.
2016. ápr. 24. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

Nincs mit tagadni rajta,.mert a hülye is látja, hogy nem igazi.

Gagyi miss sporty helyett meg vegyél minőségi sminket, az nem kenődik el.

2016. ápr. 24. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Egyébként tisztában vagy vele, hogy a 3ď-t 3-4 hetente töltetni kell, ami 8-10 ezer ft? Annyi pénzből simán vehetsz normális minőségű sminket.
2016. ápr. 24. 20:05
 8/10 anonim válasza:
56%

Szia! En is nagyon szerettem volna sok ideje,szerintem praktikus es nagyon szep!Osztalytarsam ajanlotta es lattam is a szempillajan hogy ugyesen dolgozik a lany,akihez jar,igy elmentem hozza.A legtermeszetesebb pillakat kaptam(1D-t).Azonnal sok embernek feltunt,dicsertek.Egyaltalan nem tagadom!

Ne hagyd hogy a baratod megmondja hogy mit csinalj!Vegyel egy jobb minosegu szempillaspiralt es hidd el,nem fognak becsomosodni:)

2016. ápr. 24. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
En ha ki spiralozom is szep nagyok a pilláim es arra is azt hiszik hogy mű , bár utálom a spirált ezért át tértem a műre de abból is lehet olyanokat kapni ami természetesnek tűnik. Es ha tartósat szeretnél a kozmetikussal is meg lehet beszélni mekkora es milyen legyen!
2016. ápr. 25. 21:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ:) Azóta vettem egy új szempillaspirált ès nagyon szeretem. Teljesen máshogy nèzek ki mellette. Mèg attól nem mondok le teljesen a műszempilláról. Majd talán egyszer kipróbálom. Nekem van egy ismerősöm aki itt vidèken csinálja. Első alkalom 5ezer, utána minden alkalom 3ezer. Azèrt mèg se 8-10ezer. Rengeteg embernek csinálta már ès szèp lett az eredmèny. Csak nem volt mèg merszem. :)
2016. máj. 4. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!