Youtube adózás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szakács vagyok és szeretnék belekezdeni egy magyar ételeket népszerűsítő csatornába. Kifejezetten jól beszélek angolul szóval szerintem belátható időn belül akár tudnák is keresni vele valamennyi pénzt. Az adózás és a pénz világához viszont nem értek. Fel tudnátok világosítani hogy hogyan működik az adózás a youtube bevétel után? Úgy tervezem hogy ameddig nincs meg az ezer felíratkozó addig nem kapcsolom be a pénzszerzés lehetőségét és majd csak utána. Az érdekelne hogy ha bekapcsoltam a pénzszerzést milyen jelentési kötelezettségem van a nav felé és hogyan kell adóznom a pénzből? x százalékot kell befizetni minden hónapban vagy hogy működik? Légyszíves ha lehet kicsit részletesebb leírhatnátok mi a menete mert ehhez a részhez tényleg nagyon suta vagyok. Köszönöm előre is a válaszokat.

2021. jan. 29. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Számlaképesnek kell lenned. Az elején általában egyéni vállalkozásban szokták ezt elkezdeni. Itt majd kell választani adózási módot, amit sok minden befolyásol, ezt majd személyre szabottan a te esetedre kell megítélni, hogy melyik a legjobb. Van fix adós és százalékos rendszer is. Ki kell majd számolni, hogy melyikkel jársz jobban.
2021. jan. 29. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Az 1000 feliratkozóig nem is engedi a bevételszerzést. Utána bekapcsolhatod, regisztrálsz az adsense-re és a reklámok után juthatsz bevételhez, ami itthon sajnos elég kevés, így ha az angol csatorna befutna az sokkal jobb lenne. Egy ilyen felépítése pedig évek munkája.
2021. jan. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!