Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Lebukhatok, ha egyszerre több...

Lebukhatok, ha egyszerre több munkaviszonyom van?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy állami cégnél dolgozom fejlesztőként, ahol nemrégiben aláírattak velünk egy új szerződést, hogy kötelesek vagyunk előre bejelenteni, ha másodállásban máshol is dolgoznánk.

Úgy néz ki, fogok tudni dolgozni egy másik cégnél is, KATA-sként, ahol tudják, hogy én már dolgozom valahol, de ők jó fejek, nem érdekli őket, viszont a mostani munkahelyemen baromira az megy, hogy "neked itt élned és halnod kell" ennél a cégnél. Szó se lehet róla, hogy te máshol is dolgozz. Nagyon keményen veszik a röghöz kötést.

-> Emiatt nem szeretném nekik elmondani, hogy lenne egy második munkahelyem is.

Kérdés: Szerintetek lebuknék valahogy a NAV által (vagy ilyesmi, én tényleg nem értek ehhez) vagy valahogy máshogy? Esetleg a NAV szállna belém? A munkámat mindkét helyen maximálisan el tudnám látni.

2021. jan. 15. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Te nem érted, amit mi írunk. De mindegy, elengedtem :)
2021. jan. 17. 09:48
 12/13 anonim ***** válasza:

De van hogy beleköthet.

Pl. ha én bankban dolgozom ott vannak x biztosítások y biztosítónál aztán ha elmegyek katában ügynöknek z, q, biztosítási termékeket eladni akkor elég csúnyán elkenik a számat mivel papírt is iratnak erről

2021. jan. 19. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha pl a navnál vagy bármilyen alkalmazott, akkor nem lehet mellette vállalkozásod. Se egyéni, se társas. Nem számít, hogy csak takarító vagy ott, akkor is megtiltják. És még rengeteg hasonló eset van.
2021. jan. 19. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!