Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » AbevJava-ban hogy lehet...

AbevJava-ban hogy lehet törölni a régi üres és kitöltött űrlapokat?

Figyelt kérdés
Fájlkezelővel talán menne, de lehet, hogy ezzel a módszerrel megmaradna valami kapcsolódó részlet. Ezért az adott programmal szeretném, de nem sikerült találni ilyen lehetőséget. (Nem nagyon ismerem mondjuk, mert nem én használom, hanem nyugdíjas családtag.)
2021. jan. 3. 15:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ez a mentesek mappa megvan, csak nyomtatvanyok nincs az újban.

De teljesen igazad van, ezeket le lehet tölteni újból, nekem nem jutott eszembe. :) (Az éjszakát a munkahelyen töltöttem, nem vagyok egészen fitt.)

Az eKuldes mappát is átmásolod újratelepítésnél, nem? Vagy ezt nem is kell?

2021. jan. 6. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, azt is átszoktam, mert tele van az is kr meg xml fájlokkal a beküldött doksikról pl.
2021. jan. 6. 12:33
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm ismét!

(Ha esetleg eszedbe jut még valami, amit muszáj átmásolni, akkor az is érdekelne.)

2021. jan. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!