Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » AbevJava-ban hogy lehet...

AbevJava-ban hogy lehet törölni a régi üres és kitöltött űrlapokat?

Figyelt kérdés
Fájlkezelővel talán menne, de lehet, hogy ezzel a módszerrel megmaradna valami kapcsolódó részlet. Ezért az adott programmal szeretném, de nem sikerült találni ilyen lehetőséget. (Nem nagyon ismerem mondjuk, mert nem én használom, hanem nyugdíjas családtag.)
2021. jan. 3. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olyat akarsz törölni, amit már beküldtetek, vagy ami el lett kezdve és nem lett befejezve vaga mit?
2021. jan. 3. 16:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Olyat is, ami be lett küldve 6-8 éve, meg a teljes űrlapot is, hogy ne ajánlja fel megnyitáskor. Tehát semmi nyoma ne maradjon a programban, hogy ez anno le lett töltve.
2021. jan. 3. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
A szerviz/telepített nyomtatványok menüben ki tudod törölni a régi sablonokat.
2021. jan. 3. 23:14
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezt még eddig nem találtam meg, majd holnap ezt is megnézem.

Ez viszi a kitöltött, elküldött nyomtatványokat is, ugye?

2021. jan. 4. 05:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem, ez csak a sablonokat. A kitöltött nyomtatványokat vagy fájlszinten törlöd ki, vagy pedig a szerviz/fájlműveletek a mentés könyvtárban/másolás a mentés könyvtárból menüpont alatt tudod törölni.

Azt megkérdezhetem amúgy, hogy erre miért van szükség? Csak kíváncsiság :) Mert gondolom nem arra a 2MB helyre van szükséged, ami így felszabadul :D

2021. jan. 4. 09:09
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem olyan fontos igazából, csak a keresgéléseket könnyítené meg, ha nem volna olyan rengeteg dolog, mivel a listákban nem időrendben vannak, hanem keverve. Régebben sok rokon, ismerős, és egy magánvállalkozó adója lett ezzel kiszámolva, a többség el se lett küldve, csak kiszámolva, ellenőrzésképpen.

2021. jan. 5. 05:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Keresésnél csomó mindenre lehet szűrni és lehet dátum szerint is rendezni.
2021. jan. 5. 07:16
 8/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Remélem, nem gond, hogy privátban zaklatlak, ha mégis, akkor jelezz, és beszüntetem, csak úgy látom, talán tudnál ebben a kérdésben is segíteni.

Újra lett telepítve a gép. Win7-ről Win10 lett. Előtte a teljes abevjava fájlt lementettem pendrive-ra. Így pendrive-ról is meg a gépre másolva is megy a program, de csak az üres űrlapokat tudja megnyitni, a kitöltötteket nem, a megnyitásnál a lista üres.

Gondoltam, telepítem rendesen a NAV oldaláról, aztán majd szépen átmásolgatom a nyomtatvanyok, mentesek, eKuldes mappákat, és kész. Csakhogy, rá kellett jönnöm, a Win10-ben minden más, többek közt, hogy nincs benne nyomtatvanyok mappa. (A másik kettő van.) Letöltöttem a netről egy új nyomtatványt (megnézni, hová lesz mentve), ami sikerült is, de egyszerűen nem tudtam kiokoskodni, hogy hová rakta a gép. Pedig megvan, mert működik, megnyitható.

Tudnál ebben segíteni?

Zsolt

2021. jan. 6. 11:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Bocs, mégse privátban küldtem, csak elfelejtettem kitörölni...
2021. jan. 6. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:
C/users/név/abevjava mappában van minden, ami kell a javának. Itt van egy mentesek mappa, amiben a régi fáljokat tárolja. Nekem 2008 óta az összes bevallásom megvan ott, mindig így költöztem tovább az új winekre. Nyomtatványsablonokat pedig simán az ányk-n belül szedd le.
2021. jan. 6. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!