AbevJava-ban hogy lehet törölni a régi üres és kitöltött űrlapokat?
Köszönöm, ezt még eddig nem találtam meg, majd holnap ezt is megnézem.
Ez viszi a kitöltött, elküldött nyomtatványokat is, ugye?
Nem, ez csak a sablonokat. A kitöltött nyomtatványokat vagy fájlszinten törlöd ki, vagy pedig a szerviz/fájlműveletek a mentés könyvtárban/másolás a mentés könyvtárból menüpont alatt tudod törölni.
Azt megkérdezhetem amúgy, hogy erre miért van szükség? Csak kíváncsiság :) Mert gondolom nem arra a 2MB helyre van szükséged, ami így felszabadul :D
Köszönöm!
Nem olyan fontos igazából, csak a keresgéléseket könnyítené meg, ha nem volna olyan rengeteg dolog, mivel a listákban nem időrendben vannak, hanem keverve. Régebben sok rokon, ismerős, és egy magánvállalkozó adója lett ezzel kiszámolva, a többség el se lett küldve, csak kiszámolva, ellenőrzésképpen.
Szia!
Remélem, nem gond, hogy privátban zaklatlak, ha mégis, akkor jelezz, és beszüntetem, csak úgy látom, talán tudnál ebben a kérdésben is segíteni.
Újra lett telepítve a gép. Win7-ről Win10 lett. Előtte a teljes abevjava fájlt lementettem pendrive-ra. Így pendrive-ról is meg a gépre másolva is megy a program, de csak az üres űrlapokat tudja megnyitni, a kitöltötteket nem, a megnyitásnál a lista üres.
Gondoltam, telepítem rendesen a NAV oldaláról, aztán majd szépen átmásolgatom a nyomtatvanyok, mentesek, eKuldes mappákat, és kész. Csakhogy, rá kellett jönnöm, a Win10-ben minden más, többek közt, hogy nincs benne nyomtatvanyok mappa. (A másik kettő van.) Letöltöttem a netről egy új nyomtatványt (megnézni, hová lesz mentve), ami sikerült is, de egyszerűen nem tudtam kiokoskodni, hogy hová rakta a gép. Pedig megvan, mert működik, megnyitható.
Tudnál ebben segíteni?
Zsolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!