NAV nyomtatványkitöltő programot (AbevJava) miért nem tudom telepíteni sem a nyomtatványokat frissíteni? (LENT)
Figyelt kérdés
Már egy ideje semmit nem hagy frissíteni így letöröltem és most feltenném újra, de lehetetlen.
Először amikor választani kell mappát nem hagyja módosítani hogy hova akarom, mindenképpen a Program Files-ba akarja.
Amikor rámegyek, hogy akkor oda helyezze, pedig kiírja, hogy nincs jogosultságom.
Rendszergazdai fiókkal vagyok belépve. Csak egy fiók van amúgy is a gépemen.
Inkább a programmal lehet baj, figyelembe véve hogy a nyomtatványokat sem lehetett frissíteni.
Légyszi segítsetek!
Mit lehet vele csinálni?
A NAV segédleteit már megnéztem, de az ott leírt problémák között nem szerepel az én esetem.
A Java is friss a gépen, direkt frissítettem és a gépet is újraindítottam azóta, tehát annak jónak kell lennie.
Köszönöm!
2017. szept. 24. 14:10
1/1 anonim válasza:
Töröld a java frissítést, az ányk nem oké vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!