Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » TB-t hogyan tudom egyénileg...

TB-t hogyan tudom egyénileg fizetni?

Figyelt kérdés
Gyökér vagyok ehhez, de tényleg. Utalással szeretném fizetni, nem csekken. NAV oldalát megnyitom, tele van írva az oldal de akárhányszor olvasom egyszerűen annyira túl van bonyolítva, hogy nem tudom felfogni mi van. :DD Valaki szájbarágósan leírná légyszi?
2021. jan. 2. 14:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
21T1011 nyomtatványt nem találom
2021. jan. 2. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Leírtam már pár ezer kérdésnél, mindjárt belinkelem.
2021. jan. 2. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
55%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..

5, 6, 7, 8, 10 én vagyok, minden benne van

2021. jan. 2. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Ha egyéb kérdésed van ezzel kapcsolatban, kérdezz bátran! :)
2021. jan. 2. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Még ami eszembe jutott, kis segítség a változásokhoz röviden, tömören:

[link]

Ha érvénytelen lesz a tartozás miatt a TAJ számod, akkor az addigi tartozásaid rendezését követően lehet a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő ügyfélszolgálatain (korábban OEP) kérvényezni a TAJ szám érvényesítését.

2021. jan. 2. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
55%

Ha esetleg az is kétséges lenne, hogy a TAJ számod most érvényes, akkor azt ellenőrizheted az ügyfélkapuban az egészségügyi szolgáltatások indítása menüpontnál (azt hiszem, vagy valami ilyesmi, nem tudom most megnézni, mert aktuálisan nem jó az ügyfélkapu). TAJ-szám érvényességének ellenőrzése (TAJ autorizáció), vagy valami hasonló menüpont alatt, a számot beírva lekérdezéssel meggyőződhetsz róla, hogy érvényes-e (létezik/nem létezik).

Befejeztem. :D

2021. jan. 2. 17:12
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2021. jan. 2. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
38%

"21T1011 nyomtatványt nem találom"

Január első napjaiban? Álom, álom, édes álom. :)

20T1011 nyomtatvány is megfelelő még (2020. évi).

2021. jan. 3. 08:25
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, hogy valakinek mi nem volt hasznos azon, hogy a magyar bürokrácia útvesztőiben világosan és részletesen leírok mindent amit az egyéni TB fizetés mikéntjéről tudni érdemes....
2021. jan. 3. 10:20
 10/14 A kérdező kommentje:
Úha, valakik itt nagyon lepontoznak. :/ Én mindenkinek +-t adtam, köszi a válaszokat! :)
2021. jan. 3. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!