Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Milyen formában lehetne...

Milyen formában lehetne leadózni kissebb összegeket?

Figyelt kérdés

Pl valaki megkérne dobjak neki össze egy weboldalt, vagy fejlesszek le egy alkalmazást, és mondjuk nem ütné meg a havi bevétel a 25.000Ft-ot sem, ami ugye a legkissebb egyéni vállalkozó havi költsége lenne, és csak afelett lenne profit.

Azt olvastam hogy ilyen esetben nincs járható út Magyarországon, vagy eltitkolod vagy nem csinálod. Ez tényleg így van? Engem ismerősök vagy ismerősön keresztül már sokszor kerestek meg hasonlóval de mindig visszautasítottam emiatt, mert elvileg nem lehet leadózni, én meg így nem tudnék éjjel nyugodtan aludni.

2020. dec. 27. 12:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem is kell 36 órát meghaladó, elég ha pont 36 óra ;)

Amúgy akkor legyen nappalis, rengeteg képzés van, ami ad nappalis diákot.

Ha pedig végképp nincs más megoldás, akkor marad a "beírom a bevallásba" dolog, bár ez azért nem a legszerencsésebb.

Kéthavonta 20ezerért nem éri meg amúgy vállalkozással vesződni. Mellékesnek oké normális munka mellett. De akkir él a fentebb említett. Ha pedig ebből akar hosszútávon megélni, akkor az elején lehet be kell vállalni egy kis mínuszt, amíg be nem indul a biznisz.

2020. dec. 27. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!