Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az önellenőrzés mennyi időt...

Az önellenőrzés mennyi időt vesz igénybe a NAV adóbevallással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy májusban elrontottam az adóbevallást és van tartozásom.

Olyan opció van, hogy bemegyek, aláírom, hogy bukta van, de ott a helyszínen ki tudom fizetni.

2020. aug. 3. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha minden adat rendelkezésre áll, akkor egy sima adóbevallást két perc alatt meg lehet önrevíziózni.
2020. aug. 3. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Most fizetni akarsz vagy önellenőrizni?
2020. aug. 3. 15:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem értek hozzá.

Úgy volt hogy megyek könyvelőhöz, de a korona miatt nem mentem plusz benéztem a híreket, mert azt hittem, hogy el van tolva.

Végül leadtam, de azz, amit készített a NAV, majd írtam nekik emailt.

Kb egy hónappal később válaszoltak, hogy miújság és azóta ennyi.

De már le akarom rendezni, csak sok dolgom volt.

Most mondta a nő, hogy önellenőrzés keretében lehet rendezni, de nem kérdeztem meg hogy ez mennyi idő.

Nekem a héten le kellene tudni.

2020. aug. 3. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Online is lehet és mint mondtam kb két perc ha minden adat megvan.
2020. aug. 3. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha van ügyfélkapud, akkor az

[link]

Békéred a 2019évi bevallásod, és átnézed az abban lévő adatokat, ami hiányzik azt hozzá kitöltöd, véglegesítés és megnyomod a beküld gombot. Ha helyesen töltötted ki, akkor ennyi volt, ha hiba, akkor pár nap alatt sípolnak. Ha jól rémlik van fizetési opció is, erre nem vennék mérget.

2020. aug. 3. 17:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. aug. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!