Mi lesz velem, ha rájöttek, hogy POTYAUTAS vagyok?
Hát, hogy mit fognak csinálni, az jó kérdés, viszont a törvény szerint ez olyan tartozás, ami alapján akár börtönbe is lehet menni, adócsalás miatt. A Btké. 26§ szerint ugyanis az adóval egy tekintet alá esik a társadalombiztosítási járulék is.
Az elévülés újra kezdődik, igen.
Viszont ha nincs jövedelmed és vagyonod se, akkor az önkormányzattól tudod kérvényezni, hogy fizessék helyetted a TB-t. Persze az eddig meg nem fizetett járulékot meg kell fizetni. De legalább ezután majd ők fizetik.
Fizesd be a tb-t a saját érdekedben!
Ki fogja fizetni a költségeket, ha netán súlyos beteg leszel?
Az előző hozzászólások nem elégitettek ki, szót se érdemelnek.
Azért kérden ám, hogy írjak-e vissza, mert amikor a múltkoriban ugyancsak egy köztartozás kapcsán próbáltam írni nekik, akkor annak csakis az lett az eredménye, hogy az ügyemet nem zárták le, csak 2 év múlva mire elbírálták, hogy visszautasitanak. Ebből viszont olyan károm lett, hogy az elévülés 5 év helyett 7 év lett. Szóval nem érdemes visszairni. Zárják le, és a behajthatatlanság után várok még 5 évet.
Amúgy az első esetnél tiszta ideg voltam, motmár könnyebb elviselni. Inkább izgulok, mint félek. meg örülök is, hogy nem kapnak pénzt. Rohadjanak meg. Még messze vagyok, hogy rákerüljek az APEk weblapjára mint magánszemély adóhátralékos, de ez a kérdés nem érint meg, ez nem hatna rám. HÍRES LENNÉK.
Ott a 100%!
Kérdező te elég hülye vagy!
Kedves kérdező, Te tkp. azoktól lopsz, akik meg fizetik a TB-t és az adót - bizom benne, hogy a többség, aki ezt az oldalt látogatja - és itt kérsz tanácsot, hogyan csalj és lopj tovább?
Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!