Kinek mi oka volt hogy nem esett teherbe? Miután rájöttek a gondra, mikor estetek teherbe?
Teherbeesni akarás :D
Komoly!2x is sikerült.Egyszer 3 évi próbálkozás után egy új munkahely miatt a fogamzásgátlásra gondoltam,de elhesegettem,minek is,hisz nem tudok teherbeesni.5 nappal azelőtt,hogy kezdhettem volna dolgozni,pozit teszteltem,azóta majd 5 éves a fiam.Máodszor 2 év sikertelen próbálkozás után egy kis családi konfliktus (nem a férjemmel szerencsére) kapcsán kértem meg a férjemet,hogy védekezzünk,de nem akart és én is megint úgy voltam vele,hogy végülis minek is.Aztán már nem jött meg :)Sajnos ez a terhesség rosszul végződött,a 12 hetes uh-on baj volt,azóta eltelt 1 év és semmi,próbálom magamnak bebeszélni,hogy nem is akarok babát,de sajnos ez nem elég,tényleg azt is kell érezni,mint már 2x sikerült is.
Az a baj, kedves Kérdező, hogy a gondolatokat erről egyszerűen nem lehet elterelni.. :-)
Aki babát akar, az NAGYON akarja, és kész. :-)
Két gyerekem megfogant az első próbálkozásból, a harmadikra 3 hónapot várni kellett. Tudom, másnak ez semmi, nekem maga volt a pokol. Totál tehetetlennek éreztem magam, és nagyon szerencsétlennek. Rosszul tűröm a nehéz helyzeteket :-)
Mindenesetre akkor utánaolvastam, és találtam egy érdekességet, miszerint egy komolyabb forró fürdő, vagy szaunázás 3 hónapra is tönkreteheti a spermákat.
Illetve elpusztítja, és 3 hónap alatt termelődik újra megfelelő minőségű.
Hátha épp ez a baj.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!