3,5 hónap munkanélkül TB fizetés?
01.31 megszűnt a munkám, majd 05.15 újra be lettem jelentve. A türelmiidő 3 hónap volt,ha jól tudom? A 2.31-3.31-4.31 lejárt a 3 hónap. Arra a 15 napra kiszámlázhatnak nekem tartozást? Nem használtam az EÜ szolgáltatásait és nem is fizettem be TB-t.
Erről kapok majd értesítést,hogy van tartozásom? Amúgy ha nem használom a szolgáltatást akkor is kell fizetnem?
"Sokan azért "rinyáltak", hogy minek fizetni, ha úgysem megy orvoshoz. "
Az ilyenek totál ostobák! Háztartási biztosítást is csak akkor fizetnének, amikor leég a házuk? :-DDD
Nem tudni még. Leginkább azt nem tudom elképzelni, hogy miként fog a gyakorlatban működni, amikor most sem működik rendesen a TAJ-szám ellenőrzés. Sokszor olyankor is piros, amikor nem kéne, és van amikor zöld, pedig pirosnak kéne lennie.
Állítólag 3 hónapnyi eü. szolg. járulék elmaradás esetén csak akkor látnak el, ha megfizeted a szolgáltatás költségét, vagy nem látnak el. Sürgősségi esetén ellátnak ugyan, de utólag benyújtják a számlát róla, ha az ellátás időpontjában 3 hónapnyi tartozásod volt. Akkor is ki kell fizetni, ha utólag rendezed a járulékhátralékod. Valami ilyesmire készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!