Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha a bèrlőm elvesztette a...

Ha a bèrlőm elvesztette a munkáját, ès èn nem kèrek most bèrleti dijat egy hónapig, nekem adtól ki kell fizetni az adót, vagy van valami megoldás rá?

Figyelt kérdés

#lakbér #SZJA #albèrlet adózás.
2020. ápr. 29. 16:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kibeszélt itt ingyen kiadásról? Max 1 2 hónapra értettem vagy csökkentés is jóljön. És nem előre nemgondolkodás de gondolj már bele. Legyen egy házaspár pl együtt ketesnek mondjuk 300 ezret. Neked odaad pl 120at rezsivel együtt. Vannak hitelek, vásárlás, gyerekek. De... kiesik egy 150 ezer mert egyiket leépítették mondjuk a vírus miatt. Te inkább kiadod másnak minthogy leengednél 1 2 hónapban valamennyit? Tudod hányan szívják meg rossz albérlőkkel? Én biztos így nézném a dolgot ha főbérlő lennék. Persze nembeszélve arról, hogy sok főbérlő bese jelenti h kiadja a házát és az albérlő ilyen válságos helyzetbe ne is tudjon albitámogatást igényelni önkormányzattól mert akkor a főbérlőt hozza kellemetlen helyzetbe.

Kinek is kéne szociálisabban viseljednie? Ha embertársad bajba van te vagy ti tényleg azon a 80 ezer ft on fogtok elveszni?

És igen, tartom azt, hogy az aki ebből fizeti a dolgait, hogy kiad egy lakást az Lutrizik. Az ilyen bem fog semmit saját pénzén megcsináltatni az albin ami a főbérlő dolga volna. 0 háttérkeszpénz, de kiad egy házat, ahol laknak, kopnak a dolgok, stb.

2020. máj. 18. 07:22
 22/25 anonim ***** válasza:

"Kibeszélt itt ingyen kiadásról?"

Senki. Eddig sem erről beszéltünk... :)

Semmi gond, ha Neked ez a véleményed, mint azzal sem, ha másnak meg más a véleménye. Fogadjuk el. Ennyi.

2020. máj. 19. 04:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Na igen! Más szemszögből más érdekek...
2020. máj. 19. 07:56
 24/25 A kérdező kommentje:
Èn mondjuk elengedtem egy havit , nem csak halasztást adtam. Azóta lett munkájuk ès fizetnek tovább rendesen , de amit elengedtem nem kèrem tőlük.
2020. aug. 31. 11:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Fáziskésés kérdező. Hm csak 3 hónap... :D
2020. szept. 5. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!