Részmunkaidős szerződésmódosításra (heti 10 órára) kötelezhet-e a munkáltatóm ha teljes munkaidőbe vagyok jelentve? Vírusra, megrendelésre való tekintettel.
"De hányszor írjuk még le neked, hogy ezt így kell érteni???"
Te így érted, én pedig másképp.
A kérdésre válaszoltam, nem arra, hogy Te mi alatt mit értesz. Te is érted?
Kötelezhet? Ez volt a kérdés... Helló!
NEM kötelezhet!
Csak jelezni akartam a saját példámon, hogy nem kell, hogy teljesen hülyére vegye az ember a cég. Ugyanis, ha aláírja a részmunkaidőst, akkor onnantól kezdve csak akkor áll vissza teljes munkaidősre, ha a cég is azt akarja. Innentől kezdve ez már nem két fél döntése, hanem csak az egyiké. Miért ne ajánlhatná meg a cégnek a dolgozó, hogy szabjunk ennek egy határidőt? Ha nincs hátsó szándék a cégnek a részmunkaidővel, akkor azzal se lesz gondja, hogy megegyezzen a munkavállalójával egy időintervallumban.
De tudod mit? Ne válaszolj. Te hagyd magad hülyére venni, ha akarod, én ezt soha egyik munkáltatónak sem engedtem meg.
NEM KÖVETEM MÁR A KÉRDÉST, mert láthatóan meg akarod mondani egy felnőtt embernek (Nekem), hogy miként védje a jogait. Én így tettem, ettől még nem lett kötelező a kérdezőre vonatkozóan. Csak jelzés értékű volt az egész NEKI és nem NEKED!
Na csá!
Hú, ember...... Az volt a kérdés, én meg kjifejtettem, hogy ez mit és hogyan jelenthet.....
borzasztó nehéz felfogásod van, és az élő fába is belekötsz.
Nem is látom értelmét ilyen embernek elmagyarázni újra és újra, mert egyet hajtasz, a leírtakat meg nem fogod fel.
Vannak bajok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!