Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kérjem el az adóbevallásomhoz...

Kérjem el az adóbevallásomhoz szükséges papírokat?

Figyelt kérdés
2019-ben 1 hónapot segélyen voltam majd utána ápolási díjat kaptam, de semmi féle papírt nem kaptam még amivel megtudom csináltatni az adóbevallásom, kérjem el a munkaügyi központban a papírokat vagy anélkül is megtudom csináltatni az adóbevallásom? Gondolom a Nav rendszerében minden benne van ugye?

2020. márc. 16. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz segély alatt?

A segélyek alapból adómentesek, az ápolási díj is adómentes.

Ha nem segélyre gondolsz, hanem álláskeresési járadékra, arról már meg kellett hogy kapd az igazolást. Vagy még akkor, amikor a folyósítást megszüntették, vagy 2020. január 31-ig.

Az álláskeresési járadékról tud a NAV, tehát az általa elkészített tervezetben szerepeltetni fogja.

Egy idegen igazolások nélkül nem igen tud bevallást készíteni.

2020. márc. 17. 05:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2020. márc. 17. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!