Miért nem tölti le a gépem az adóbevallásomhoz szükséges nyomtatványt a nav honlapjáról?
Figyelt kérdés
Az abevjava bővítményt is letöltötte hozzá de annyira zavaros nem tudom letölteni sehogysem2013. máj. 14. 13:56
1/8 szántóvető válasza:
fél a géped a NAV-tól,nem szeretné ha lekapcsolnák.
JAVA-t letöltötted/frissítetted előtte?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen le van töltve, frissítve
2013. máj. 14. 15:46
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy letöltötted, csak éppen nem "csomagoltad ki"?
Vagyis katt a letöltésre, akkor valamit dolgozik, vársz néhány percet, megjelenik egy ablak, benne jönnek a szövegek, jobb alsó sorban "Tovább" - Tovább ... A legvégén: Befejez.
Idáig eljutottál a letöltéssel, vagy a legelején, amikor úgy tűnt, hogy a letöltésnek vége, abba is hagytad?
4/8 anonim válasza:
Görges lentebb!
Ezt az ANYK-Abev-Jawa keretprogramot töltötted, vagy a régit? Mert már minden nyomtatvány és az ügyfélkapu is csak ezzel a keretprogrammal dolgozik.
5/8 anonim válasza:
El fog telni még 10-20 év, mire Magyarországon képesek lesznek civilizált módon megoldani az elektronikus adóbevallást. Ugyanígy működik már 10 éve, érthetetlen, bonyolult, nehézkes, ellentmondásos, primitív. És ez így is fog maradni, mert ez Magyarország.
6/8 anonim válasza:
Az biztos, hogy az elmúlt 20 év alatt eszükbe sem jutott, hogy esetleg "felhasználó-barát" verziót kellene készíteni, ha már annyi pénzt beleölnek! Mindig csak olyan verziók jelennek meg, amik az ő munkájukat könnyíti.
7/8 DukePool válasza:
Én is 1 óráig bohockodtam az oldalukon és szívtam a keret progikkal meg nyomtatvány le nem töltős, meg nem nyitós, oldal eltávolítós dolgokkal... aztán megtaláltam ezt a videót a youtubeon, mert nekem a google és a youtube a barátom szal.. 8 perc alatt nyomtatással, gyerek kedvezménnyel, 1+1 % al megvoltam az egész cuccal... http://www.youtube.com/watch?v=mrBd0ZcecUg&feature=youtu..
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm meg lett :D
2013. máj. 21. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!