Hogyan lehetne a magántanítást legálisan űzni? Vagy bármi más ötlet?
Sziasztok!
Tanárként kezdtem el dolgozni, és szeretném kiegészíteni a fizetést magántanítással. Tudom, hogy van rá igény, régebben is tanítottam, de feketén. Legálisan hogy lehetne? Hallottam a 25 ezres Katá-ról, de én azt kicsit sokallom, ha 50 ezret keresek egy hónapban. (És ennél többet nem szeretnék dolgozni így.)
Valami olyan opció érdekelne, ami nem előre fizetős, hanem a megtartott órák bevételéből adózok x százalékot. Ilyen van?
Vagy esetleg tudtok olyan melót, ami délután 4 után van, és mondjuk 4 órás? Álláskereső portálokon nem látok (vidéki megyeszékhely), de akár be is mennék a konkrét helyekre rákérdezni, csak nem tudom, hova. Ötlet? (Konyhai kisegítésen kívül majdnem hogy bármit elvállalok.)
Köszönöm a válaszokat!
Örülök, hogy van ilyen opció , azért ez így lényegesen kedvezőbb!
Azt esetleg tudjátok, hogy ha adószámos magánszemély leszek, akkor annak van valami regisztrációs díja vagy ingyenes kiváltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!