Dominik40118 kérdése:
Mihez kezdjek? A főnököm egy csaló!
Figyelt kérdés
Próbaidő utolsó napján felmondtam. Ez hónap közepére esett. A fizetés úgy néz ki mindenkinél hogy X összeg bejelentve, a többi útnyilvántartás címszó alatt kifizetve. Persze 1 métert sem mentünk sehová. Most hogy eljöttem, ezt a részt nem akarja kifizetni. Mit tehetek ilyenkor?2019. dec. 20. 16:01
11/14 anonim válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok. Most kezdem összerakni a kommented alapján, lehet, hogy úgy érted, hogy van az alapfizud és még azon felül egy amolyan "bónusz"? Mert azt írod, azt is utalta korábban, akkor jó eséllyel az is bejelentett. Apukámnak is van fix bére, és még x összeg, amit mellé "teljesítménybérként" kap. Minden hónapban megkapja, viszont nyílt titok, hogy azért van így, mert ha indokolt lenne, ezt bármikor elvehetik bárkitől (illetve erre a fizuemelés se vonatkozik). Ha nálatok is így van, akkor a főnök nem csaló. Azt a pénzt útnyilvántartásként adta, és te is mondod, hogy nem mentél sehova. Pont az a lényege, hogy nem kötelező adni. Ez nem szép dolog, persze, de semmi jogszerűtlen nincs benne.
12/14 anonim válasza:
"Útpénzként" más a közterhe, azért adja így.
Mivel nem kötelező, ezért hiába is reklamálsz, benne voltál ebben a csalássorozatban.
Jelentgetheted Te ezt jobbra-balra, aminek csak akkor van értelme, ha nem egyeztél volna bele némán az ilyen jellegű "költségvetési csalásba".
Ez tanulópénz Neked. Ennyi...
13/14 anonim válasza:
itt te vagy a csaló, egyrészt nagy szemétség próbaidő utolsó napján felmondani, másrészt eddig nem zavart a fekete kifizetés, csak most...
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi abban a szemétség, ha a próbaidő utolsó napján mond fel?
Melyik jogszabály határozza meg, hogy az utolsó nap utolsó pillanatában nem közölhető a felmondás próbaidő alatt?
Egyik sem.
Fékezzünk már le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!