Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy kell felnyomni az APEHnál...

Hogy kell felnyomni az APEHnál valakit vagyonvizsgálatra?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 10:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
írsz nekik egy ajánlott levelet vagy a honlapjukon át
2010. júl. 20. 10:06
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
mi a fenének akarod felnyomni?
2010. júl. 20. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
59%
Mert - ahogy Hofi mondta - ez a tetű szemét névtelen feljelentgetés nálunk népi hagyomány.
2010. júl. 20. 10:42
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Sajnállak kérdező, hogy te ettől leszel boldogabb... Sőt, inkább szánalmat érzek :|
2010. júl. 20. 10:44
 5/14 A kérdező kommentje:

Amíg nem tudod miről van szó, jobb lenne, ha nem írnál véleményt!

Amúgy a ház közösképviselőjét szeretném kicsit megszorongatni, mert egy undorító féreg. Szétlopta magát a házból, ha kérdezek valamit, csak vigyorog és a vállát huzogatja, ő nem tud semmit, és amikor kellemetlen kérdéseket teszek fel neki, le büdös kur..áz, meg le ribancoz. Ha ő így áll a dolgokhoz, akkor én is tudok kö..ög lenni, és leszek is!

2010. júl. 20. 18:22
 6/14 anonim ***** válasza:

igazad van, én is bejelenteném!!!!

apeh oldalán vagy névtelen levélként tudod bejelenteni. Én a levelet választanám.

2010. júl. 22. 16:06
 7/14 A kérdező kommentje:
16:06 Köszönöm! Végre valaki, aki nem ítél el ezért!
2010. júl. 23. 09:38
 8/14 anonim ***** válasza:

"Nagyon komoly névtelen feljelentés, géppel írva..." (A tanú)

Szerintem ne névtelenül írd, mert lehet, hogy azt nem veszik elég komolyan.

2010. júl. 23. 23:21
 9/14 anonim ***** válasza:
Mivel itt nincs több milliós vagyoneltitkolás, gondolom, így nem igazán fognak vagyonosodásit indítani ellene. Egyébként is a bejelentésben hogy tudjanak valamit kezdeni vele, konkrét tényeket, számokat kell feltüntetni és ha névtelen akkor nem kötelesek kivizsgálni.
2010. júl. 25. 13:58
 10/14 anonim válasza:
ismerősömet névtelenül, géppel írott levélben jelentette fel valaki, mert veszteséges vállalkozóként nyaranta 3-4 hetet eltölt külföldön családostól, luxuskörülmények közt él, stb. Nagyon komolyan vették, és keményen kivizsgálták. Jutalékos rendszerben dolgoznak :D
2010. júl. 25. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!