Honnan tudja meg a Nav, hogy kiadtam albérletbe a lakásomat, ha nincs bérleti szerződés? Egy barátomnak adtam ki akihez ha kimegy a nav nem fogja azt mondani hogy albérletben van, ettől függetlenül rá tudnak jönni?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 08:24
11/13 anonim válasza:
... azért bemondásra ők sem engednek el 700 ezer forintot...
12/13 anonim válasza:
Írjátok itt, hogy majd a szomszédok beköpik, meg húzza meg magát a lakó, ne mutatkozzon. Ennek mi értelme? Simán azt tudják mondani, ha kijön valaki kérdezősködni, hogy szívességből lakik ott az illető. Ahhoz meg szerintem semmi köze a NAV-nak, hogy a lakó minden hónapban pont akkora összeget vesz le a számlájáról. Lehet, hogy a számlára érkezik a fizetése, és minden hónapban levesz annyi kp-t, amennyit el akar költeni. Vagy azért veszi le, hogy otthon a párnahuzatban gyűjtögesse, vagy minden hónapban egyszer luxusétteremben vacsorázik, vagy bármi más oka lehet. Különben szerintem alapos indok nélkül a NAV ezt nem is vizsgálhatja, hogy a saját pénzét mikor és miért veszi le valaki a számlájáról. Következésképpen nem tudnak rájönni, hogy albérletben van az illető, vagy ha rá is jönnek, nem tudják bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!