Szép kártya +10%?
Szia!
Én azért rühellem nagyon a szépkártyát utazásra felhasználni mert eleve túlárazottak ezek a lehetőségek!!! Fogja a magyar szállásadó magát és annyit kér amennyit nem szégyell.
Legutóbb voltunk egy balatoni 3 csillagos hotelbe amit egy német oldalon foglaltunk le. Nos ez a német oldalon keresztül 20 euórval olcsóbb volt nekünk félpanzióval per nap mint amennyiért a szomszéd szobábabn lakó pár kivette egy magyar oldalon keresztül és szépkártyával fizette.
#3 megértelek, de valahogy el kell költeni a szép kártyán lévő összeget.
Nem találom jogosnak a + %-ot, mert neki levonások, költségei vannak ezzel. Akkor ne fogadjon el csak készpénzt, vagy előre mondja meg hogy Ő ezért ( bár jogtalanul) felszámol + %-ot, és ne utólag állítsa az embert ilyen tények elé. Persze mondhattam volna, hogy nem fizetem ki. Főleg sz@rul esik, hogy "ismerős az illető, már nem először szálltunk ott meg. De ezek után többet nem fogunk...
megértelek és ezért tartom lehzásnak az egész szépkártyát. Mi is kapunk és nagyon sokat kellett hezitálnom melyik opciót válasszam. Nehéz szívvel böktem a melegétkeztetésre, mert ők is tolvaj gazemberek.
De cserébe külföldre utazunk sokkal olcsbban mintha itthon költenénk el a pénzünket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!