Horvátországban tudtok olyan szálláshelyet ( esetleg magyar vonatkozású) ahol lehet SZÉP kártyával fizetni? Vagy külföldön alapból nem is lehet használni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 16:25
1/10 anonim válasza:
Mit csinaljanak kulfoldon a szep kartyaddal? Huzogassak, hatha tortenik vele valami?
2/10 A kérdező kommentje:
igen pontosan erre gondoltam... gratulálok.
2017. febr. 13. 17:58
3/10 anonim válasza:
Csak belföldön lehet használni, hiszen nem az a célja, hogy a külföldi turizmust támogasd, hanem a magyart.
4/10 anonim válasza:
Az Adriában jó lesz evező helyett...
Amúgy nem rémlik, hogy rá van írva, hogy hol használhatod???
5/10 anonim válasza:
Ebben az a szomoru hogy mar megszamolni sem lehet hanyadik ilyen kerdes ez....
6/10 anonim válasza:
Én csak azt tudom elképzelni, bár nem tudom, hogy megvalósítható-e, hogy utazási irodában esetleg meg tudják oldani "félrekönyveléssel". Más megoldás nem jut eszembe, de ez sem biztos, hogy működik.
Amúgy valóban, csak belföldi használtra találták ki a kártyát.
7/10 anonim válasza:
Majd pont az -amúgy agyonellenőrzött- utazási irodák fognak csalni, egy-egy hibbant utazni vágyó kedvéért?!!
8/10 A kérdező kommentje:
tudod nem az a szomorú amit te írtál hanem, hogy még léteznek ilyen segítőkész emberek mint Te...köszi.
2017. febr. 14. 20:50
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg az szomorú ,hogy vannak ennyire tajekozatlanok.....
10/10 anonim válasza:
"tudod nem az a szomorú amit te írtál hanem, hogy még léteznek ilyen segítőkész emberek mint Te."
Tudod nem az a szomorú amit te írtál hanem, hogy még léteznek ilyen korlátolt emberek mint Te!
Akiknek nem elég, hogy ingyen kapják a szépkártyát, de még trükközni is akarnak vele külföldön!!!
...és még te vagy felháborodva, hogy nem segítünk csalni!
Na ez a szomorú!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!