Szerintetek is nagyon durva ez a szállás ár?
Heló! Ezt a nagyszerű szállásajánlatot találtam Tragaki városában a trivagon: [link]
Kitudnám fizetni simán, de egyáltalán nem éri meg. Van olyan ember akinek az autója nagyon ritka esetben a háza kevesebbet ér mint itt egy éjszaka. Egy hétről meg... Inkább hagyjuk. 6 éjszaka 14 millió!? A hülyének sem éri meg.
Amit kínálnak azért benne van az ár.
Luxus villa. Pezsgő fürdővel, tengerre nyíló kilátással, saját magán fűtött medence. stb. A minőséget, kényelmet fizeted meg. Nyilván a hátizsákos nyaralósoknak ez baromi drága. Azoknak is drága akik fillére kiszámolják, hogy mennyi pénzt lehet elkölteni. Annak is drága akinek az igénye elég alacsony, neki a szállás csak alvásra kell, mindegy hogy néz ki.
Vannak akik luxus körülmények között nyaralnak, nekik nem sok a 14 millió sem.
Én is mindig megkapom, hogy miért fizetek több mint 1 milliót egy thaiföldi nyaralásra. Mert a szállás nekem nagyon nem mindegy.
Nekem azért nem éri meg, mert:
2. Otthon van szauna, jakuzzi, stb...
3. Én nem arra gondoltam hogy úgy nem éri meg hogy pl. elmegyek a férjemmel, hanem arra, hogy egy 9 hónapossal, egy 2 évessel és egy 4 évessel úgyse nagyon marad meg nekik semmi az egészből, mert még kicsik. A férjemmel már voltunk itt. Én arra mondtam, hogy a hülyénekse éri meg, hogy arra költsek több milliót, hogy utána semmire ne emlékezzenek!?
Mi a kérdés? Ha csak annyi, hogy szerintünk is durva-e, az nagyon olyan álkérdésnek tűnik.
Vannak szállodák, ahol egy napra egy főnek többe kerül, mint a 6 éjszaka itt. S nem áll üresen.
Rettentően "szegényszagú" a kérdésed.
(Egy Mercedest is ki tudnál fizetni, mégis Suzukival jársz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!