A bookingon foglaltam szállást de találtam olcsóbbat. Viszont ha lemondom akkor kérik az árát azonban a régi kártyám adtam meg ami ma lejárt és pénz sincs rajta. Így akkor ugye nem tudnak levonni?
Figyelt kérdés
Vagy behajtják máshogy? Külföldi szállás.2019. febr. 28. 11:06
1/4 D. Brasco válasza:
A foglalásnál a kártyád adatain kívül ott van a neved meg mindás adatod is......te komolyan azt gondolod,főleg így 2019-ben,hogynem fognak megtalálni?!?te jól megxopatod őket mert se pénz,meg nem is mentek el,és akkor úgy gondolod,hogy ez így rendben is van,és mindenki megy dolgára!Remélem ráadásul az eu-n belül foglaltál valahova,mert úgy kb 10masodperc megtalálni téged.........
2/4 anonim válasza:
Olyan helyen foglaltál, ahol nincs ingyenes lemondásra lehetőség?
Nem ellenőrizte a rendszer a kártyádat? Próbából le szoktak venni egy jelképes összeget, hogy kiderüljön, valós, aktív számlához kötődik-e a kártya.
Előfordulhat, hogy behajtják rajtad az összeget, főleg ha jelentősebb, s kára keletkezik a szállásadónak. Első alkalommal talán nem de a bookinból is kizárásra kerülhetsz.
3/4 anonim válasza:
Nem fog történni semmi, én is mondtam már le vissza nem térítendőt és bookingon bejelöltem, hogy találtam olcsóbbat (lemondásnál kérdezik az okot). Egyébként még aznap lefoglalta más
4/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem te az oksabbikfajta kérdező vagy, meg fogod tudni válaszolni magadnak levonják e a pénzt a kártyádról ami csóringer.
De innentúl azt is fogod tudni ugye hogyan foglaljál ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!