Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hova menjek nyaralni?

Hova menjek nyaralni?

Figyelt kérdés

Most először mennénk a férjemmel és a gyerekeimmel nyaralni külföldre.

Északnyugat Olaszország és Horvátország tengerpartját néztem.Olaszországban több minden látványosság van de a szállás ára is magasabb és rosszabb a minősége.Horvátországban pedig szebb a szállás de kevesebb a látnivaló.

Olaszországban Bibione vagy Lido di Jesolo érdekelne.

A max.érték 400000 ft egy hétre.

Ti hova mennétek?

2019. márc. 6. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem mondanám, hogy rosszabb a minösége. 400 ezer alatt is lehet tiszta és jó szállást találni. Én Bibionét javasolnám. Helyben is sok mindent lehet csinálni. Látnivalók sincsenek messze. S a homokos tengerpart pluszban egy jó pont, főleg ha kisgyerekekkel mentek (bár nem írtad a korukat.)
2019. márc. 6. 17:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Az egyik 10 a másik 14 éves.

Lido di Jesolo csak azért akartunk mert közelebb van Velencéhez mert oda is el akarunk menni és a nagyobbik fiúnk imád vízicsúszdázni és ezért elmennénk az ehhez közeli Aqualandiába.

2019. márc. 6. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
45%

Ó. Ertem. En nem tudom. De Bibione párti vagyok. Mert olyan barásagos. De megis mindenki megtalálhatja a neki való helyet. A sétálóutcája is nagyon szupi. Este hétkor teljesen lezárják az autok előtt. Vannak gyerek és tini programok. Vidampar. Nagyon jó piac. Bicikliút. Világitótorony. És meg ezer dolog.

bibione.com

2019. márc. 6. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Bibione, mint a heringek fekszenek a tengerparton. Koszos olaszok kb. mint a cigányok. Horvátország szerintem sokkal jobb. Tavaly Krk szigeten voltunk Horvátországban. Olasz volt a szállásadónk. Kérdeztem miért költöztek ide. Azt mondta, hogy itt sokkal szebb, tisztább a tenger és nincsenek annyian mint olaszban. Kevesebb a látnivaló Horvátországban? Ezt nem mondanám. Rengetek történelmi látnivaló van:Trogir, Zadar stb.. Szép homokos strandok :Nin, Zaton, Omis, Krk szigeten is van stb.. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Egy hét kevés is szokott lenni, mert annyi a nevezetesség. De ott van Dubrovnik, Makarskai Riviéra, Plitvicei nemzeti park.
2019. márc. 6. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

Ha a homokos partot szeretitek (én igen), akkor Olaszországot ajánlanám. Bibione egyébként szuper hely, eszméletlen hangulata van, a sétálóutca tényleg fantasztikus:)

Horvátország is szép, de személy szerint kevésbé szeretem a sok kavicsos/sziklás part miatt. Előnye az, hogy közelebb van, ha mondjuk autóval vagy busszal mentek.

2019. márc. 6. 19:54
 6/6 D. Brasco ***** válasza:
59%

Nem is tudtam ,hogy Bibione meg Jesolo eszaknyugat olaszországban van.........

Azt meg főleg nem tudom,hogy mint itt is látható mit istenítenek ennyire ebben a két rossz putri pusztulat turistagettóban!A horvát tengerpart egy lapon nem említhető vele!Egy hértre 4kilót meg biztosan nem erre tapsolnék el,hogy heringpartizzak az amugy okádék parton,meg este korzózzak 3millio masik emberrel egy sétálóutcán és lepukkant pakisztáni zugárusok gagyibbnál gagyibb kínai szemét portékáját bámuljam!

2019. márc. 7. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!