Hová menjek jövőre nyaralni?
Figyelt kérdés
Ti milyen helyet ajánlotok és miért? Még nem tudom hová menjek és ötletem sincs. Írhattok belföldi helyeket és külföldit is. Hátha az egyik megtetszik és oda megyek.Ha lehet azért Európán belül írjatok de későbbi terveknek akár lehet jó lesz Európán kívüli is2018. júl. 6. 10:03
1/7 anonim válasza:
Albániát és Grúziát ajánlom figyelmedbe. Európàban vannak, mégis sokban eltér a kultúrájuk a nyugati keresztény vilàgban megszokottól és ez rendkívül izgalmassá teszi őket, ráadásul gyönyörű természeti környezetben fekszenek.
2/7 anonim válasza:
Még van egy éved, hogy kitaláld. Ez a te életed, a te értékrended. Ha ilyen ratyi dologban sincsenek saját gondolataid,uygan mit vársz másoktól?
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs egy évem mivel júliusban szeretek nyaralni és szállást is kéne foglalni és 5 napppal a nyaralás előtt nem igen találni szálllást.
2018. júl. 6. 19:27
5/7 anonim válasza:
Mi most az olaszokhoz ugrottunk át hétvégére.
Pallanzában szálltunk meg, szombaton átbuszoztunk Cannobio városkába - csodaszép -, aztán Canneroban strandoltunk.
Tegnap pedig megnéztük Isola Madrét és Bellát, majd Stresából jöttünk vissza.
Gyönörű volt, és Cannobioba feltétlen visszamegyünk, de akkor 4-5 napra is akár.
Nem drága, bár otthonról nem tudom, hány óra az út, mi négy órán belül lenn voltunk PAllanzában Zürichből.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszolóknak. Mindegyik amit írtatok nagyon szép hely! Azért még írhattok ötleteket.
Csak most 1 problémám lesz: Nem tudom melyiket válasszam!😂🤔
2018. júl. 9. 19:36
7/7 Zsóka__ válasza:
Fogj egy földgömböt, forgasd meg, és csukott szemmel érintsd meg egy ponton. Utazz oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!