Szerintetek hova menjek idén nyaralni?
A jelöltek: Mallorca, Kanári-szigetek, Rodosz, Kréta, Ciprus.
Nekem elsősorban Mallorca tetszik, de azt mondják, hogy sajnos elég hideg a tenger. Kb. 25 fokos, míg pl. Cipruson már 29.
Viszont Mallorca jobban tetszik, de azért szeretnék a tengerben is lenni. De 25 fok az nekem is hideg.
Még a hidegebb uszodákba n is 28-30 fokos a mélyvíz és fázok benne. Viszont az se lenne jó, ha 40 fok lenne a parton, mert megbolondulok.
Víz hömérséklete sok sok mindentöl függ.
Sekély víz, vagy mély, nagyhullámos vagy nincs igazán csendes idöben hullám.
Tavasz nyár vagy ösz?
Mi tavaly Oktober közepén voltunk Tenerifén és a víz nagy hullámok(atlanti oceán) mellett is olyan meleg volt mint a levegö kb 28 fok... Hihetetlen jó volt.
Èn is fázos vagyok és pl Májusban Fuerteventuránál ezért nem mentem bele a vízbe, mert nekem 21 fok hideg volt.
Viszont a legjobb a trópusi országokban sekély vízben...
De te szimplán kötekedő hülye vagy.
Ennyi ésszel az országból ne tedd ki a lábadat.
Piran pl. szeptemberben 28 fok körüli a tenger, tessék.
Mi most jöttünk haza Ciprusról. Szerintem felejtsd el a kritériumaidat.
A nyaralásunk alatt szinte végig 28-30 fok volt, amit az ember minimum 4-5-tel többnek érez. Magas a páratartalom, így olykor majd meg döglöttünk. A víz közelsem meleg 24-5 fok lehet talán, de baromi jól esik a hűsítő csobbanás, pedig én is fázós vagyok.
Imádtam.
El kell hogy keserítselek elég sok közkedvelt tengerparton jártam nyaralni Európában már, szinte mindenhol baromi forró az idő nyáron, amit a parti fuvallat enyhít egy kicsit. A vozet pedig soha sehol nem éreztem melegnek.
Ha azt szeretnéd, hogy a parton hűvös legyen, a víz meg meleg, akkor gyógyfürdőbe kell menni... ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!