Mivel fertőtlenítitek a szálláson a wc-t, zuhanyzót?
Figyelt kérdés
Persze hogy takarítanak, de ti nem szoktátok áttörölni? Egyébként szép panzióba megyünk, de akkor is....2018. júl. 12. 13:30
2/9 anonim válasza:
Semmivel :D Nem glancolni megyek, hanem nyaralni, és pont leszarom, ha nincs Domestos a klotyóban.
3/9 anonim válasza:
Domestos-os törlőkendő mindig van nálam, WC deszkát letörlöm vele, zuhanyzóba meg nem állok be mezítláb, van rá külön papucsom.
Ismerek olyat is, aki flakonos Domestos-szal jár mindenhova.
4/9 anonim válasza:
Láthatod az első válaszolóktól, hogy őket pont nem érdekli, hogy mikor és kitől kapják el a különböző gombás és vírusos fertőzéseiket, amiket ingyenesen tovább is adnak az utánuk következő gyanútlan nyaralóknak.
A lényeg, hogy lehet kapni fertőtlenítő sprayt. Mi azt viszünk mindenhová, pont az ilyenek miatt.
5/9 anonim válasza:
Ilyen helyeken eleve fertőtlenítőszerrel takarítják a fürdőszobát. Sosem törölgettem még át semmit, és nem is kaptam el semmi. De ha aggódsz emiatt, a DM-ben egy csomóféle fertőtlenítős kéztörlőt lehet kapni, én azzal törölném át. Domestos a wc belsejére tökéletes, de egészen biztosan nem használnám olyan felületen, ami utána a bőrömmel érintkezik.
6/9 A kérdező kommentje:
Kicsi gyerek is lesz velem, ezért sem szeretném ha elkapnánk valamit. Domestossal annyira nem akarnám a vegyszer miatt. Ezért is kérdeztem, hogy milyen lehetőség van még. Megnézem milyen más fertőtlenítő kendő van. Köszi
2018. júl. 13. 08:14
7/9 anonim válasza:
Lehet kapni háztartási fertőtlenítő kendőt (pospi törlőhöz hasonló kiszerelésben), mi azt viszünk mindig. Nem használjuk mindig mindenhol, de megnyugtató, hogy van nálunk ha kéne. Volt olyan szállásunk, ahol még a poharakat is eltörölgettük mielőtt ittunk belőle, annyira nem volt megnyerő és volt olyan is, ahol a budit sem, mert minden csillogott-villogot.
8/9 anonim válasza:
Én is le szoktam törölgetni a wc-ülőkét fertőtlenítős kendővel. A zuhanyba meg papucsot használok.
9/9 anonim válasza:
Fertőtlenítő kendővel a wc-t, zuhanycsövet és fejet. Magat a zuhanyt altalában a konyhai takarítószerrel, amit ott veszünk meg. (Apartmanban szoktunk megszállni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!