Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Le szoktátok venni a cipőt...

Le szoktátok venni a cipőt belépéskor, ha lakásból, családi házból kialakított szálláson laktok?

Figyelt kérdés
Mi otthon ebből nem csinálunk nagy ügyet, szóval ezeken a helyeken sem az a prioritás, hogy a hátunkon a 20 kilós táskával a cipőt húzzuk le az ajtóban... persze vigyázunk a tisztaságra, de láttunk már megvető pillantásokat feltételezhetően emiatt a szállásadók részéről... szóval ki hogy szokta?
2016. aug. 15. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Természetesen igen, minden esetben ahogy belépek valahova, az első dolgom, hogy leveszem a cipőt.

Még akkor is le szoktam, ha a házigazda azt mondja, hogy nem muszáj, kivétel ez alól, ha tényleg mindenkin cipő van, pl. azért mert hideg van, és nem tudnak papucsot adni. Ez ritka, de előfordul, akkor viszont nagyon odafigyelve letakarítom a cipőm talpát belépés előtt.

2016. aug. 15. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
En megkerdezem altalaban a hazigazdatol, hogy levegyem-e. Meg ha nagyon koszos, akkor termeszetesen nem trappolom vele vegig a lakast. Egyebkent ha nem gaz, akkor magamon hagyom, mivel elutazas elott mindig igyekszem a komolyabb koszt feltakaritani.
2016. aug. 15. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Családi házban illetlenség, ha a házigazda azt akarja, hogy vendég vegye le a cipőjét! Azért van lábtörlő, hogy megtöröld. Ez csak Magyarországon divat, és csak a kevésbbé művelt családoknál. Akkor lett divat, amikor a panellakásokat építették.
2016. aug. 15. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:

"és csak a kevésbbé művelt családoknál."

Basszus ezt sem tudtam.

Látszik, hogy mennyire műveletlen vagyok...

2016. aug. 16. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as, én foglalkozásomnál fogva sok lakásban jártam Párizsban és Londonban, de soha sehol sem kellett levetni a cipőt...
2016. aug. 18. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint a viselkedés: minél műveletlenebb valaki, annál nagyobb a szája...
2016. aug. 18. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!