Booking.com? Tényleg zárolhatnak pénzt előre?
Booking.com-on foglaltam Olaszorzágba szállást, és azt írják, előzetesen zárolhatnak fedezetnek pénzt a számlámon.
Ez eddig oké , csak én a saját kártya adataimmal foglalok mindig, most is így tettem, készpénzben meg is van nekem a szállás ára,ott kell majd mindent fizetni, a bankszámlámon nem is igazán szokott nagyobb összeg lenni. Van, hogy semmi. A férjemét használjuk inkább.
Mi van ha nincs rajta pénz és nem tudják zárolni?
Èn pont most jártam így.
A megadott hitelkártyámról rosszul utaltam más ügyben pénzt, és nem volt rajta elég pénz.
Több szállást foglaltam és nem néztem, hogy az egyik két héttel elötte leakarja emelni a pénzt. Kaptam mindenféle emaileket a szállástól a bookingtol... Majd írtam a szállásnak akik mondták, hogy legalább 1 centet be kell könyvelniük és fizethetek másik kártyával náluk(ahova már az egész utazási csoportunk átutalata a szállások árát). Na de a kártya nem érvényesnek mutatkozott, és még 1 centet sem tudtak leemelni. Ujra felkellet tölteni a hitelkártyát a bookingon, és így írtam a hotelnek emelje le az egész összeget és késsz.
Nekem is jobb lett volna egy másik kártyával fizetni, azzal amelyikre mindenki átutalta a pénzt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!