Hogy lehetséges az, hogy a trivago-n illetve booking-on ilyen olcsó szállások is vannak LAS VEGAS-ban?
Figyelt kérdés
Jó azért vannak olyanok is mint pl.: 50.000-70.000/éjszaka.
De rengeteg olyan szép hotelt találtam ahol 12.000-20.000 forint egy éjszaka.
Rá kattintottam az ajánlatra és akárhogy néztem tényleg annyi.
Ez hogy lehetséges? Hát itthon egy balatoni hotelban alszok 26.000 forintért éjszakánként. :O
Válaszokat előre is köszi!
2017. jún. 2. 21:58
1/5 anonim válasza:
Van többféle szinvonalú szállás ott is. Ahogyan a Balatonon sem mind 26.000 egy éjszaka. Egyébként az ilyen motel6 és super8 vagy howard johnson inn, stb hotelek vannak ilyen árakon általában. semmi extra, sima duplaágyas szoba, sokszor reggeli nélkül. Az meg hogy Las Vegas, nem jelenti azt hogy csak drágát találni. Las Vegas alapvetően egy nem túl drága város amerikai mércével mérve. New Yorkban pl. nehezen kapsz 30.000 Ft-ért önálló hotelszobát.(egyszer sikerült nekem, kínai étterem feletti "hatalmas" 4m2-es szobát adtak ablak nélkül heti 500-ért.)
2/5 anonim válasza:
Ahogy az előző válaszoló is írta, Las Vegas viszonylag olcsó, nem véletlenül.
3/5 anonim válasza:
Érdekes, mi 5000-ért aludtunk a balatonon :D
Mondjuk oké, nem hotelben, hanem vendégházban.
4/5 anonim válasza:
12000-ért 8-an vagytok egy szobában.
5/5 anonim válasza:
"12000-ért 8-an vagytok egy szobában."
Nem feltétlenül. Las Vegas nem egy New York vagy LA, ennyi pénzért, 40-45 usd-ért is bőven van hotelszoba amit csak te használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!