Lehetséges lenne, hogy egy utazás irodával, vegyes-foglalással ennyivel olcsóbb legyen?
Sosem utaztam még repülővel, és sokkoltak az árak. Japánba utaznék jövőre, egy hétre körülbelül, tehát szállás is kell. Rábukkantam az expedia. com-ra, és megdöbbentő, mennyivel kevesebbet kérnek. (Ahogy én kiszámoltam, külön a szállás, a repjegy retur és az ellátás 500-600.000 Ft lenne, és akár 700-1000 dollárért találni ott szállodában szállást, ami repjegyet tartalmazza. Nem tudom, megbízhatóak-e, tehát a fő kérdésem ez lenne.)
Válaszokat előre is köszönöm!
>> 700-1000 dollárért találni ott szállodában szállást, ami repjegyet tartalmazza
Valami félreértés lesz. Egy ottani szállás egy hétre 1000 dollár körül van. Nem tartalmazhatja a repjegyet, ami szintén 1000 dollár körül mozog...
Az OTA-kat csak ajánlani tudom.
Nézz szét rajtuk bátran, foglalj rajtuk ügyesen.
Hatalmas árkülönbségeket fogsz találni, nem mindegy hol foglalsz, mikor foglalsz, mivel foglalsz, milyen nyelvű oldalon foglalsz, és hogyan keresel.
De megéri, hogy rászánd az időt, mert valóban sokat spórolhatsz ezzel.
Az expedia pedig egy nagyon korrekt cég.
A konkrét találatom ez volna : [link]
A válaszokat nagyon szépen köszönöm! Az említett weboldalt pedig megnézem magamnak, az ajánlást külön köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!