Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ryanair! Lehetséges, hogy...

Ryanair! Lehetséges, hogy ennyire olcsó?

Figyelt kérdés

nézegettem a honlapjukat januári utazás céljából, és pl.Frankfurt-Hahn - Palma de Mallorca returban 12 euro!

ha csak kézipoggyászt viszek, milyen költségekkel számoljak ezen felül?

2011. jan. 2. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, de lájtosan pakold a kézipoggyászt, mert sokszor megpróbálják elérni, hogy fel kelljen adnod (magyarul szigorúan nézik a méreteit, és én még azon se lepődnék meg, ha néha csalna kicsit a mérleg...), meg kell még majd valami ezerötszázat a bankkártyás fizetésért is fizetni, meg vevőszolgálatuk mint olyan nem létezik (én anno azt akartam volna megtudni, hogy mit csináljak, ha több csomagot akarok vinni, mint amit foglaltam, ill hogy vehetek-e több jegyet magamnak azért, hogy több csomagot vihessek, merthogy csomagot ugyebár utas nélkül nem szabad feladni, mert akkor biztos terrorista vagy... szóval ilyenek... és mást sem találtam, csak különféle fórumokat "how to contact Ryanair" címmel...) de ha tényleg csak egy alapértelmezett utazásra vágysz, és nem jön közbe semmi, akkor valószínűleg jól fogsz járni. Más kérdés, hogy Mallorca ilyenkor elég hideg ;))).
2011. jan. 4. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!