Mennyi körülbelül az esély rá?
Jövőhéten megyünk Angliába egy sulis csoporttal, és családoknál fogunk megszállni. Egy kicsit parázok, mert azt hallottam, hogy Angliában sok és nagy pókok vannak, én pedig írtózom tőlük. Ha London környékén leszünk elszállásolva, ott kb. mennyi az esély, hogy összefutunk nagy példányokkal?
Egyáltalán ez mennyire gyakori?
Esetleg aki hasonlóan családoknál volt elszállásolva, milyen tapasztalatok vannak?
Én kint élek, és igen vannak pókok, még akkor is amikor szép rend van a házban. A hideg miatt bejönnek, vagy időtől függetlenül lejönnek a padlásról. Mi volt, hogy hallottuk ahogy a kőlapon szaladgál. Mi végül szereztünk egy macskát, hiszen azok imádnak vadászni. Amióta van cicánk ritkán látunk pókokat, ha mégis már nem támadja őket, mert egyszer megcsípték a száját..Szóval vannak pókok.
Első kérdező, nem oda járok.
Második kérdező Anglia melyik részén laktok?
Harmadik, hát ez egy remek kérdés:D joh de Magyarországon a lakásban néha fordulnak csak elő a nagyobb példányok, legalábbis nálunk nem túl gyakran
második vagyok.
Londonban éltem pár évig, jelenleg vidéki városban Marlboroughban élek. Mindegy hol él az ember mindenhol vannak pókok.
7-es válaszoló természetesen nem.
Csak tudod mindenre jobb felkészülni. Attól mert félek a pókoktól, nem fogok otthon maradni. Amúgy sajnos a kérdésemre hasznos választ tőled nem kaptam, úgyhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!