Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülbelül mekkora azon lányok, nők aránya az összesen belül, akik semmiféle kapcsolatot nem tudnának elképzelni olyannal, aki korábban örömlányokat látogatott?
Figyelt kérdés
Igényesebbekre gondoltam.2013. szept. 3. 21:45
2/15 anonim válasza:
Értelmes, igényes lányok között elég sok az arány.
3/15 ASOT válasza:
Miért kéne egyáltalán tudniuk??? Azaz akkori életed volt.
(persze ha nem kaptál el semmit)
4/15 anonim válasza:
ilyen nővel eleve nem is érdemes összejönni
5/15 anonim válasza:
Én se szivesen létesítenék semmilyen kapcsolatot ilyen férfivel!! Amúgy szerintem 0 !
6/15 anonim válasza:
Többre értékelem, mint azt, aki ingyen r.ibancokkal jött össze a discoban. Függ attól is, milyen prosti, út széli vagy az igényesebb fajta, de semmiképp sem díjaznám.
7/15 A kérdező kommentje:
72 %, magadnak mondtál ellent. azt mondtad, te sem szívesen, de egyébként 0.
2013. szept. 3. 21:50
8/15 A kérdező kommentje:
77 %, igényesebb nők. A másik kizárva.
2013. szept. 3. 21:50
9/15 anonim válasza:
Igényesek között remélem 100 %.
10/15 anonim válasza:
Nem örülne neki senki. De azért ha szeretném a csáveszkát és már letett erröl a szokásáról és nincs semmi nemi betegsége (100 %-osan!), akkor elfogadnám.. de attól nem értek vele egyet... De titkolni ne titkold el elöle, mert az is gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!