Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mit tehetünk, ha nem olyan a...

Mit tehetünk, ha nem olyan a szállásunk, mint amilyen a neten képeken volt és nem éri meg az árát?

Figyelt kérdés
Balatonra jöttünk,érkezéskor egyből a pénzügyekre tértünk és kifizettük a szállást még azelőtt, hogy láttuk volna. Mostmár tudom, hogy előbb kérni kellett volna, hogy megnézzük, de az időben sajnos nem tudok visszamenni. Olyanokról van szó pl., hogy a képen sarokkád volt, a valóságban pedig egy igénytelen tusoló, függönnyel, kabin nélkül. Ráadásul már wifi jel sincs itt, pedig ezt írták: "ingyen wifi minden szobában". Hát elképesztő nagy a csalódás a részemről, 6500 ft/fő/éjt nagyon nem ér meg. Tehetek valamit?
2016. aug. 10. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Értem, hogy magyot csalódtál meg minden. De nem tudom, hogy egy sarokkád és a wifi bárhonnan való elérésének hiánya miért ekkora gond. Tudom, hogy nem ezt vártad, de azért gondolom nem halsz bele.
2016. aug. 15. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:

#11: Tudod, ha valamit megveszel, legyen az egy tárgy, vagy szolgáltatás, szeretnéd azt kapni a pénzedért, amit kifizettél.

Én is jobban szeretem a kádat a zuhanyzónál. A wifi meg... Nem mindegy, higy a napi programok után a családdal ingyen tartod a kapcsolatot (face, email, skype), vagy kénytelen vagy őket telefonon hívni, vagy mobilnetet használni...

Igen, van, akinek elég... De akkor az meg olcsóbb szobát választ, ahol az az opció.

2016. aug. 15. 11:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem a wifi és a sarokkád a lényeg. Az egész szoba egy lelakott, igénytelen putri volt, csúnya bútorokkal. Bezzeg a neten gyönyörű szép volt, de persze az valami másik szoba, ami még drágább. A legtöbb kellemetlenséget pedig a konyhából felszűrődő zajok okozták, fél 7-től tovább nem kellett aludni és napközben sem. Talán ez tette tönkre az egészet. Ha tudtunk volna pihenni, nem lett volna szörnyű, de így...
2016. aug. 15. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!