Mit tehetünk, ha nem olyan a szállásunk, mint amilyen a neten képeken volt és nem éri meg az árát?
Figyelt kérdés
Balatonra jöttünk,érkezéskor egyből a pénzügyekre tértünk és kifizettük a szállást még azelőtt, hogy láttuk volna. Mostmár tudom, hogy előbb kérni kellett volna, hogy megnézzük, de az időben sajnos nem tudok visszamenni. Olyanokról van szó pl., hogy a képen sarokkád volt, a valóságban pedig egy igénytelen tusoló, függönnyel, kabin nélkül. Ráadásul már wifi jel sincs itt, pedig ezt írták: "ingyen wifi minden szobában". Hát elképesztő nagy a csalódás a részemről, 6500 ft/fő/éjt nagyon nem ér meg. Tehetek valamit?2016. aug. 10. 19:03
11/13 anonim válasza:
Értem, hogy magyot csalódtál meg minden. De nem tudom, hogy egy sarokkád és a wifi bárhonnan való elérésének hiánya miért ekkora gond. Tudom, hogy nem ezt vártad, de azért gondolom nem halsz bele.
12/13 anonim válasza:
#11: Tudod, ha valamit megveszel, legyen az egy tárgy, vagy szolgáltatás, szeretnéd azt kapni a pénzedért, amit kifizettél.
Én is jobban szeretem a kádat a zuhanyzónál. A wifi meg... Nem mindegy, higy a napi programok után a családdal ingyen tartod a kapcsolatot (face, email, skype), vagy kénytelen vagy őket telefonon hívni, vagy mobilnetet használni...
Igen, van, akinek elég... De akkor az meg olcsóbb szobát választ, ahol az az opció.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem a wifi és a sarokkád a lényeg. Az egész szoba egy lelakott, igénytelen putri volt, csúnya bútorokkal. Bezzeg a neten gyönyörű szép volt, de persze az valami másik szoba, ami még drágább. A legtöbb kellemetlenséget pedig a konyhából felszűrődő zajok okozták, fél 7-től tovább nem kellett aludni és napközben sem. Talán ez tette tönkre az egészet. Ha tudtunk volna pihenni, nem lett volna szörnyű, de így...
2016. aug. 15. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!