A Bookingon 60 euro a lemondási díj. De hogyan hajtják be?
Figyelt kérdés
Egy adott szállásnál amit kinéztünk van lemondási díj, 60 euro. Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudják behajtani az utazón ezt az összeget. Valaki ért hozzá? Kíváncsiságból kérdezem?.2016. júl. 13. 16:41
2/11 A kérdező kommentje:
Nincs megadva hitelkártya szám.
2016. júl. 13. 19:17
3/11 anonim válasza:
Akkor sehogy. Ellenben magahoz a foglalashoz kelleni fog hitelkartya szam...
4/11 A kérdező kommentje:
Nem kellett :P
2016. júl. 13. 19:32
5/11 anonim válasza:
Én is anélkül foglaltam, fizetés is Kp volt. A címedet tudják, tehát tudnak küldeni számlát. De azt nem tudom hogy ennél többet tesznek-e.
6/11 A kérdező kommentje:
Címet sem kellett kitöltenem, ezért találom furcsának.
2016. júl. 13. 19:40
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is foglaltál semmit, csak azt hiszed.
8/11 anonim válasza:
Fogsz kapni egy irgumburgum levelet, hogy nem jelentél meg, és fizess.
Ha valóban nem adtál meg bankkártyát, akkor ezzel a dolog le lesz rendezve.
9/11 A kérdező kommentje:
Kaptam visszaigazoló emailt, meg minden. Amit meg kellett adnom az a nevem és egy telefonos elérhetőség. A többi infó a szállásra vonatkozott (milyen időszakra, hány főre, kell-e parkolóhely, stb.)
2016. júl. 13. 21:13
10/11 anonim válasza:
Országtól és jogrendszertől függ ez esetben, hogy be tudják-e hajtani. Ha pl. uniós tagállamban van a szálláshely, akkor legrosszabb esetben bírósági úton jó eséllyel behajtható a büntetés, még ha nyomozast is igényel a hatóságok részéről. Más kérdés, hogy mely szállásadó vessződik ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!