Tényleg adnak ingyen éjszakát a szálláson ha a bookingon foglaltam, majd kiemelkedő értékelést adok róla?
Figyelt kérdés
Valaki már kihasználta ezt?Ez 1 vagy 2főre vonatkozik?2014. dec. 29. 20:24
2/9 anonim válasza:
Nem. Különben mindenki ezt csinálná, nem gondolod!?
3/9 anonim válasza:
Hát én már sokszor foglaltam le a bookingon szobát,és mindig kiemelkedő értékelést adok. Soha nem kaptam ingyen szobát. szóval nem tudom hol hallottad de nem létezik ilyen.
4/9 A kérdező kommentje:
A hotelben,ahol megszálltam a foglalás napján küldtek egy köszöntő emailt, amolyan szórólap-kinézetűt, és a legalján ez volt:
Fontos kiegészítés a Booking.com oldalán foglaló vendégeink számára:
Ha elégedett volt szolgáltatásunkkal, és ezt megírja a foglalási rendszer vendégvélemény oldalán egy kiemelkedő pontszám kiséretében, legközelebbi látogatásakor vendégünk egy ingyen éjszakára, amennyiben egy éven belüli az újabb foglalása!
semmi csillag, vagy kisbetűs rész... ebből gondoltam :) ez egy Bp-i 3*os hotel.
2014. dec. 29. 22:17
5/9 anonim válasza:
Akkor ez az adott szálloda ajánlata, nem pedig általánosan minden booking.com-os foglalásra vonatkozó.
Ha tudsz szöveget értelmezni, ez neked is egyértelmű kellett volna, hogy legyen.
És akkor nem írtál volna ki ilyen buta kérdést.
6/9 A kérdező kommentje:
tudok szöveget értelmezni,csak hiányoznak a részletek! de mindegy, majd kiderül. igazából azt hittem ez bevett szokás, kiváncsi voltam ki mit tapasztalt. nem kérdésgyarapítás volt :)
2014. dec. 29. 22:30
7/9 anonim válasza:
ha ezt a levelet forwardolod a booking fele akkor nagy esellyel masnapra le is kerul az oldalrol a szalloda...
8/9 anonim válasza:
van ilyen, írni kell foglalás előtt a szállodának, nekem 7 éjszakából 2 volt ingyen
9/9 A kérdező kommentje:
az tökjó.bár látom,hogy valaki most beleírta az értékelésébe ezt a dolgot, mintegy felháborodásként...nem tudom, hogy mit fog szólni hozzá a booking
2014. dec. 30. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!