Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Miért olyan népszerű a booking...

Miért olyan népszerű a booking mikor drága?

Figyelt kérdés
Kinéztem egy hotelt ahova szeretnék menni, megnéztem a lehetőségeket és a bookingon volt messze a legdrágább ugyanaz a szobatípus, de néztem más szállásokat is azok is drágák voltak.
2016. febr. 3. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
re10. Ugyanazokkal a feltételekkel? Kérdezem újra.
2016. febr. 4. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:

A booking.com egy erősen túlértékelt foglalós oldal, aminek megkéri az árát.

Ráadásul jól van megcsinálva, minden információt feltüntet, áttekinthető, és szépek a szállások fotói.

No meg ne felejtsük el azt, magyarul is tud. Ez azért fontos, mert az átlag magyar olyan sötét, hogy nem tudna idegen nyelvű oldalakon foglalni.

Látszólag a bookingos árak nem rosszak, elég sokszor versenyképesnek tűnnek a szállás összehasonlító oldalakon megjelenő más hotelek áraival. Ám ha figyelembe veszed, hogy a többi oldalnál vannak 6-15 százalék közt csökkentő vócser kódok, amelyeket egy perc netes kereséssel megtalálhatsz, akkor azt kell mondjam, a booking a lúzerek oldala.

2016. febr. 4. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Én pont hogy mindig olcsóbban mentem a bookingal, mint ami amúgy a hotel árai.

Pl Prágában egy tök drága hotelbe 15 ezerért foglaltam szállást dupla ágyas szobába 3 éjre.

A honlap alapján ez kb 60 ezer lett volna.

De biztos valami akció volt vagy nem tudom , mert tényleg nagyon olcsó volt 2 főre 15 ezerért egy ilyen fullos hotelben :)

2016. febr. 4. 13:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Valamikor ugyanaz a szoba a Bookingon olcsobb, van amikor az Otel-en, van amelyik a Hotel.info-n... Ez miért hat újdonságnak egyeseknek?

Képzeld el, vannak olyan szállások, ahol a booking.com olcsóbb mint a másik 15 szállásfoglalós oldal. Vannak olyan szállások ahol meg nem a legolcsóbb.

2016. febr. 4. 13:13
 15/15 anonim ***** válasza:
A booking kiváló kiindulópont mert félelmetesen nagy a választék, szerintem ezért népszerű. Aztán van, aki nem lép tovább, no és, mit zavar az téged? Van amikor a hotel oldalán valóban olcsóbb, van amikor nem, van amikor nem is lehet online foglalni a hotelnél, van amikor más oldalon olcsóbb. De amire a kérdező nem gondol az, hogy az idő pénz, kérdés mennyit spórolsz vs mennyi idődbe kerül. Meg akarom adni a hitelkártyám adatát mindenféle szedett vedet weboldalon... sok mindenre kell gondolni.
2016. febr. 5. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!