Miért olyan népszerű a booking mikor drága?
Egyáltalán nem drága. Mindenki a saját igényeinek megfelelő hotelt választ ami árban is megfelel neki.
Ha nem tudod megfizetni akkor ne az 5* hoteleket nézed. Én eddig mindig elégedett voltam árban is, és a szállással is.
Mihez képest drága? Válassz másik hotelt.
Mi többször foglaltunk rajtuk keresztül, eddig semmi gond nem volt vele.
Nem tudom,nekem egyértelmű,amit a kérdező ír, nem tudom a többi válaszolónak miért nem az. Máshol megtalálta olcsóbban ugyanazt,ami neki tetszik, és rákeresett még néhányra,ahol ugyanezt tapasztalta,hogy másik weboldalakon jóval olcsóbban hirdetik ugyanazokat a szálláshelyeket, ezen mit nem értetek?
Kérdésedre válaszolva,talán mert jobban meg van hirdetve a médiában,mint az,ahol te olcsóbban megtaláltad, többen foglaltak már onnan,és ha elégedettek voltak,legközelebb automatikusan onnan fognak foglalni. Szerintem ezért.
Nekem az volt a problémám, hogy volt olyan szállás, aminél voltak pluszköltségek, de ezt nem számolta automatikusan bele a szállásdíjba. Ráadásul nem is feltűnő helyre írták. Persze ez inkább a konkrét szállás szemétsége.
Egyszer használtam eddig, akkor teljesen elégedettek voltunk.
Az "olcsó" és "drága" relatív fogalmak.
Ami neked drága, másnak gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!