Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Sosem foglaltam még külföldön...

Sosem foglaltam még külföldön szállást. Valaki segítene? Bécs.

Figyelt kérdés

Booklineon nézegettem, igazából csak aludni szeretnénk itt ketten, jó lenne a két szimpla ágy, bár a dupla sem gond ha csak az van.

Bécsben kellene a szállás mindenképp, reggeli is jó lehet esetleg, de nem feltétel.

Jól látom, hogyha most foglalnék november 20-22-ig, akkor a szállás 2 éjszakára 2 főnek kb 25-30 ezer ft lenne egy szép 3 csillagos hotelben?

Illetve hogyan foglaljam le, hogy tutira ne legyen gond érkezéskor?

Német e-mailekre hogyan válaszoljak? Küldenek egyáltalán?

Valaki segítsen légyszi!

2015. okt. 24. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindig booking.com-on foglalok ha megyek valahovà, beállitod mit keresel és válogathatsz. Szerintem a leg megbízhatóbb foglalási oldal.
2015. okt. 24. 14:44
 2/5 anonim válasza:

A booking.com egy jó kiindulópont, én is azt ajánlanám.

Ha tutira akarsz menni, küldhetsz egy emailt a szállodának miután lefoglaltad a szobát, add meg a booking.com-tól kapott foglalási számot, és kérj egy visszaigazolást, hogy biztosan megkapták a foglalásod. Elkérheted a hotel saját foglalási számát is. Mivel alap, hogy angolul tudniuk kell a szállodában, nem baj, ha Te nem beszélsz németül.

2015. okt. 24. 16:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom én is. Booking.com. Én is mindig innen foglalok szállást. Pl: Most több szállást is foglaltunk mert 3 hét múlva megyünk Thaiföldre, és olcsóbb ha mi intézzük a szállást is.
2015. okt. 24. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:

A booking.com egy jó kiindulási pont. Rengeteg info, normális értékelések, magyar menü.

De ha megtaláltad álmaid szállását, mindenképp fuss egy kört egy metakeresővel, mert ritka az, hogy a bookingnál ne találj jobb árakat az adott helyre. A booking erősen túlárazza magát.

Ha már tudod mit keresel, nézd meg a trivago, vagy a hotelscombined oldalát is.

2015. okt. 24. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a nyelvektől félsz, akkor egyrészt angolul minden szállodában tudnak. Másrészt Bécsben csodálkoznék ha ne dolgozna egy rakat magyar a szállodában.
2015. okt. 25. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!