Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ha a nagykorú párom kivesz...

Ha a nagykorú párom kivesz egy szobát pár órára az egyik hotelben, akkor engem fel engednek vele?

Figyelt kérdés

Vagy hogy van ez pontosan? Még nem múltam el 18, de párom igen. Ha odamegyünk a szállodába és kivesz egy szobát, akkor tőlem is kérnek személyit?

Előre is köszi.

2015. okt. 20. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Pár órára max piroslámpás hotelben adnak ki szobát...
2015. okt. 20. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Fel.

2. Csak egyvalakitől kérnek.

3. Pár órára...nos,ilyenkor többnyire egy napot kell fizetni,kivéve az olcsóbb helyeket. Érdemes előtte telefonálni.

4. Ezt miért nem a párod intézi?

2015. okt. 20. 15:29
 3/7 Duenna válasza:
Szerintem kérnek személyit.
2015. okt. 20. 15:30
 4/7 anonim válasza:

Ha szobát vesz ki akkor nem, meg egyébként is magadnak töltöd.

De figyeljetek oda, mert legtöbb helyen ha felvisz téged akkor két főre kell figyelni.

2015. okt. 20. 15:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2015. okt. 20. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki kiveszi a szobát, fogadhat vendégeket. Ha a vendég éjszakára is marad, akkor felárat fizettethetnek azzal aki a szobát foglalta.

Tőled senki sem fog kérni személyit, bár személyid neked is van szóval be is tudod mutatni. És a szobát csak egy, vagy több éjszakára lehet kivenni.

2015. okt. 20. 22:16
 7/7 anonim válasza:
Minek kell a baszáshoz hotelbe menni?
2015. nov. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!