Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Egy hotelben mit jelent az...

Egy hotelben mit jelent az "ital nélküli reggeli"?

Figyelt kérdés
Vacsora szintén ital nélküli. Lemegyünk reggelizni és titokban kell becsempészni laposüvegen az ásványvízet? Vagy reggeli közben kimegyek a vécébe vízet inni? 4*-os termálszállodáról van szó. Máshol 3 csillagos szállodában röhögve adnak mindent a reggelihez, kávét is...
2015. júl. 26. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Fel kell őket hívni, és meg kell kérdezni. A magyar lehúzós vendéglátásban bármiféle "csoda" előfordulhat.
2015. júl. 26. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok szintén: valószínűleg azt jelenti, hogy az italt külön kiszámlázzák majd a szobára. Szóval a reggelid mellé kért kávét (valószínűleg jó drágán) hozzáírják majd a szobaszámlához, a vacsora mellé kért bort vagy sört szintén.
2015. júl. 26. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit becsempészni, azt jelenti hogy ital nincs az àrban, tehát ha inni akarsz reggelihez/vacsorához azèrt fizetni kell.
2015. júl. 26. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Az amit előttem leírtak, de fura hogy 4*-os szállóban ilyet csinálnak, legalább is Mo-on nem láttam sehol. Vacsoranal igen, de reggelinél nem, és elég kicsinyes dolog egy gépi vizezett narancsléért vagy egy pohár tejért külön pénzt elkérni.
2015. júl. 26. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!