Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Szállodában azt vihetek fel a...

Szállodában azt vihetek fel a szobámba, akit akarok?

Figyelt kérdés
vagy be kell jelenteni, ha vendègem van?
2015. júl. 3. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
be kell jelenteni és befizetni
2015. júl. 3. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Be kell jelenteni.
2015. júl. 3. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Be kell jelenteni, de ez olyan dolog, hogy ha a tulaj nem jön rá, akkor nem jön rá.

Egy rendes hotelben nem kekeckednek ilyenen. Egy vidéki kis panzióban persze mindenki ismer mindenkit. Ott ne próbáld meg.

2015. júl. 4. 14:56
 4/8 anonim válasza:

ha ott is marad éjszakára, akkor fizetős

amúgy vendéghez semmi közük - hacsak nincs ilyesmi külön kikötve...

2015. júl. 5. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze,4, fogadhat vendégeket a hallban, étteremben, kávézóban. Ugye nem gondolod komolyan, hogy szobára viheti?:D
2015. júl. 5. 11:08
 6/8 anonim válasza:

Ezt nem is tudtam:D Azt hittem,hogy az a lényeg,hogy a szobát kifizesd,az onnantól nem számít,hogy hányan vagytok ott:D

Ma már ezen is kiakadnak,basszus:D

2015. júl. 8. 23:14
 7/8 anonim ***** válasza:

tegnap 23:14

Miért kell ezen kiakadni? Mindig is így volt. Személyre veszed ki a szobát, vagyis 1 ágyas szoba 1 személy. 2 ágyas 2 személy. 2 ágyas szoba+ pótágy 3 személy..

Ha alaki egyedül vesz ki szobát mint 1 személy 1 ágyas akkor a szobába vendég nem mehet fel. Étterem, bár, hall, ott lehet találkozni. De lehet pótágyat kérni amiért külön fizetni kell.

2015. júl. 9. 01:01
 8/8 anonim válasza:

Kedves 7-es:)

Nem akadtam ki,csak meglepődtem,mert én erről nem tudtam:)

A koromból adódóan még nem vagyok tisztában az ilyesmivel(még hotelban/szállodában se voltam soha:D),elnézést ha felidegesítettelek a válaszommal:)

2015. júl. 9. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!