Szállodában azt vihetek fel a szobámba, akit akarok?
Be kell jelenteni, de ez olyan dolog, hogy ha a tulaj nem jön rá, akkor nem jön rá.
Egy rendes hotelben nem kekeckednek ilyenen. Egy vidéki kis panzióban persze mindenki ismer mindenkit. Ott ne próbáld meg.
ha ott is marad éjszakára, akkor fizetős
amúgy vendéghez semmi közük - hacsak nincs ilyesmi külön kikötve...
Ezt nem is tudtam:D Azt hittem,hogy az a lényeg,hogy a szobát kifizesd,az onnantól nem számít,hogy hányan vagytok ott:D
Ma már ezen is kiakadnak,basszus:D
tegnap 23:14
Miért kell ezen kiakadni? Mindig is így volt. Személyre veszed ki a szobát, vagyis 1 ágyas szoba 1 személy. 2 ágyas 2 személy. 2 ágyas szoba+ pótágy 3 személy..
Ha alaki egyedül vesz ki szobát mint 1 személy 1 ágyas akkor a szobába vendég nem mehet fel. Étterem, bár, hall, ott lehet találkozni. De lehet pótágyat kérni amiért külön fizetni kell.
Kedves 7-es:)
Nem akadtam ki,csak meglepődtem,mert én erről nem tudtam:)
A koromból adódóan még nem vagyok tisztában az ilyesmivel(még hotelban/szállodában se voltam soha:D),elnézést ha felidegesítettelek a válaszommal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!