Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ha kiveszek egy szobát vihetek...

Ha kiveszek egy szobát vihetek vendéget?

Figyelt kérdés
Jön a barátom külföldről és utazási csomagban repül. A hotel benne van, de én maradhatok e vele a hotelban? Köszi a válaszokat!
2014. jan. 12. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Éjszakára semmiképp.
2014. jan. 12. 12:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem :( Köszi! És tudsz olcsó szállásokat Budapesten?
2014. jan. 12. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez hoteltől is függ. Most arra gondolok, ha ez a fiú egy lányt vinne fel magához estére, az nem aludhatna ott? Ha megoldják, hogy el tudnak aludni, akkor miért ne lehetne?
2014. jan. 12. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Időpont ma 13:42

Éjszakára semmiképpen nem maradhat az aki nem jelentkezett be előre. Ha bejelentkezik, és kifizeti a szobadíjat akkor maradhat éjszakára.

Ez nem csak üzleti okok miatt van, hanem tűzvédelmi okok miatt is. Nincs egyetlen egy hotel sem aki megengedi hogy valakinek a nője, hapsija csak úgy ott maradjon éjszakára.

Meg nem árt egy kicsit gondolkodni. Mi van ha valaki nem 1 nővel hanem mondjuk 3 nővel éjszakázna vagy 2 férfival? Akkor mindenki ott aludhat éjszaka??

Nem árt egy szoba foglalást is megnézni, hogy működik. Minden esetben jelezni kell, hogy hány személy megy.

2014. jan. 12. 14:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. A baj, hogy egy kicsit eliteb hotel... Úgyhogy más megoldást kell keresnem. Köszönöm a komenteket.
2014. jan. 12. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
A kicsit elitebb hotel jó eséllyel engedi de persze szólni ettől függetlenül kellhet.
2014. jan. 13. 02:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen mint kiderült maradhatok vele. Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!